FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Harmonogram tréninků v červnu

Harmonogram tréninků v červnu
Konec sezóny se blíží a jak je naším zvykem, tak v červnu již trénujeme s ročníky pro nadcházející sezónu 2019/2020. Podívejte se kdy, kde a v jaké kategorii budou vaše děti trénovat.

Přípravka

V červnu budou naše nejmenší Lvíčata odpočívat. Čeká je společné ukončení sezóny a ročníky 2010 se mohou těšit na přechod do kategorie elévů.


Elévové

Ročníky 2009 a 2010 čeká v červnu velmi pestrá letní příprava. Na hřišti u Dopravního podniku se kluci a holky budou potkávat za příznivého počasí v úterý od 17:00 do 19:00 a ve čtvrtek od 17:00 do 18:30. Při nepříznivém počasí budou elévové využívat prostory tělocvičny Střední zdravotnické školy v úterý a ve čtvrtek. Veškerá komunikace s rodiči bude vedena osobně, popřípadě přes náš komunikační kanál Týmuj.

Seznam hráčů:

Ambrož Radek, Bařinka Vojtěch, Bělíček Jan, Černošek Jakub, Divoký Marek, Dovicová Anna, Hardubej Tomáš, Hlavica David, Kafková Kateřina, Klinkovský Filip, Kocourek Jiří, Krčmář Lukáš, Kučaba Jaroslav, Kurtin Daniel, Lunga Viktor, Monček Marek, Rzesto Erik, Šimčík Tobiáš, Štětkář Jáchym, Vašut Marek, Večeřa Lukáš, Vingárek Adam, Vlček Tomáš,Vrla Tomáš, Vydrová Kristýna

 

Mladší žáci

Ročníky 2007 a 2008 budou trénovat na Střední zdravotnické škole ve Zlíně v pondělí od 15:00 do 17:00 a v pátek venku na hřišti vedle dopravního podniku od 17:00 do 18:30. 

Seznam hráčů:

Albrecht Matyáš, Baťa Jan, balůšek Michael, Brdička DanČernošek Kryštof, Čuba Martin, Horáček Matěj, Hlavica Adam, Hutěčka Jakub, Keňo Petr, Klacek Jakub, Klacková Anna, Klůz David, Kovářů Michael, Kresta Patrik, Kurtin Jakub, Macharáček Martin, Malaník Radim, Martinek Ondřej, Martincová Michaela, Matěj Václav, Mikulík Václav, Minarčík Petr, Navláčil Filip, Outrata Matěj, Pavel Jakub, Prusenovský Jan, Riedl Antonín, Schreiber Roman, Skopalík Jiří, Staviař Jakub, Svozilová Kristýna, Štěpaník Ondřej, Štípak Matěj, Školný Adam, Štětkář Matěj, Vašina Jakub, Vymazal Jan

 

Starší žáci

Ročníky 2005 a 2006 budou trénovat v pondělí od 17:00 do 18:30 na Střední průmyslové škole ve Zlíně, v úterý a ve čtvrtek od 17:00 do 18:30 na Stadionu mládeže ve Zlíně.

Seznam hráčů:

Barbořík Daniel, Bureš Matěj, Drbal Vojtěch, Gajdůšek Michal, Klímek Matěj, Minařík Roman, Moudrý Kristián, Nedbálek Adam, Nikolov Josef, Pavel Tobiáš, Rajch Matěj, Rek Adam, Richter Ondřej, Smetana Václav, Steiger Jaromír, Vaculík David, Vingárek Nikola, Vít Jakub, Žáček Maxim

 

Starší žačky

Vzhledem k tom, že většina starších žaček se přesouvá do dorostenek, tak holkám tohoto ročníku s koncem května končí i tréninkové jednotky.

Dorostenky

holky ročníku 2003 a 2004 budou trénovat v pondělí od 18:30 do 20:00 na hale TGM a ve středu v čase od 18:00 do 19:30 budou probíhat tréninky venku. Místo bude vždy s předstihem určeno. 

Seznam hráček:

Baštincová Anna, Čížová Gabriela, Gálová Anna, Havlová Veronika, Hlaďová Adéla, Hořáková Natálie, Kapuciánová Kristýna, Klacková Bára, Machů Klára, Ponížilová Lucie, Pospíšilová Linda, Richterová Lenka, Rožnovjáková Nela, Schovajsová Anna, Skřivánková Vendula, Stránská Barbora, Sýkorová Emma, Šebestová Adéla, Toboláková Ella, Vaněčková Nikola

 

Juniorky

Holky ročníku 2001 a 2002 budou trénovat v pondělí od 18:30 do 20:00 na TGM a ve středu v čase od 18:00 do 19:30 budou probíhat tréninky venku. Místo bude vždy s předstihem určeno.

Seznam hráček:

Krajčová Aneta, Lukovicsová Zuzana, Machů Aneta, Pivodová Patricie, Perdochová Tereza, Sajdová Nikola

 

Dorostenci

Hráči ročníku 2004 a 2003 budou trénovat v pondělí od 17:00 do 18:30 na Střední průmyslové škole ve Zlíně, v úterý a ve čtvrtek od 17:00 do 18:30 na Stadionu mládeže ve Zlíně. 

Seznam hráčů:

Březík Vojtěch, Bureš Radek, Fiala Martin, Holánek Jakub, Holánek Jan, Holiš Jakub, Cholasta Jiří, Jiříček Adam, Juřica Filip, Kotolan Jiří, Marcoň Jan, Maršálek Jakub, Mračanský Martin, Prokůpek Vojtěch, Smetánka Ondřej, Ševčík Karel, Strouhal Martin, Valůšek Vojtěch, Veselý Jan, Vodica David, Pavelec Jan, Slezák Rudolf, Steiger Miroslav, Šiška Marek, Vičánek Radek

 

Junioři

Hráči ročníku 2001 a 2002 budou trénovat společně s muži, a to každé úterý a čtvrtek od 18:30 do 20:00 na Stadionu mládeže.

Seznam hráčů:

Bobál Martin, Dohnal Marek, Hájek Kryštof, Hrabík Jiří. Javořík Adam, Matuš Martin, Michálek Jan, Mrázek Šimon, Svoboda Patrik, Švancer Šimon, Tomek Jan, Valenta Adam, Volf Tadeáš, Vořechovský Jakub, Žáček Jakub

 

Muži

Mužská složka začíná trénovat v úterý 4. 6. a tréninkové jednotky budou probíhat každé úterý a čtvrtek od 18:30 do 20:00 na Stadionu mládeže ve Zlíně.

O dalším průběhu TJ budou rodiče Lvíčat informováni během června, každá kategorie bude mít přípravu nastavenou rozdílně. Všechna Lvíčata zveme již na 5. ročník příměstského Lions kempu, který se uskuteční v termínu od 15. do 19. 7. Druhou variantou je pobytový Lions kemp v Bystřici pod Hostýnem, který se letos uskuteční v termínu od 4. 8. do 9.8. Přihlášky získáte u šéftrenéra klubu Matěje Koňaříka. Již brzy se na našem webu objeví podrobnosti k oběma skvělým akcím.