FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky zakončily sezónu 6 body

Juniorky zakončily sezónu 6 body
Poslední turnaj sezóny, který juniorky odehrály v dalekém Krnově, se vydařil a berou důležitých 6 bodů do tabulky.

ZLÍN LIONS - FLORBAL VSETÍN 8:3 (3:0, 2:2, 3:0)

Celou sezónu nám k porážce Vsetína chyběl kousek. Když jsme ale přijely na halu a zjistily, že soupeřky dojely v 5 hráčkách, začaly jsme věřit ve snadnou výhru. I když je výsledek takový, jaký je, neznamená to, že holky ze Vsetína nevyužívaly výhodných breaků a našich chyb. Přesto se nám většinu času podařilo zůstat na míčku a kombinovat. To přineslo své ovoce. Už v první třetině se podařilo vstřelit gól Nikol Vaněčkové, která tím odčinila své vyloučení. Následovala ji Gabriela Čížová, a to hned 2 góly. Druhou třetinu se podařilo z dorážky skórovat Zuzaně Lukovicsové a z individuální akce pak Barboře Klackové. Oba týmy začaly hrát na jistotu a pečlivě své akce připravovaly. Skóre uzavřely Anna Gálová, Zuzana Lukovicsová a Klára Machů. Konečný stav - 8:2.  

Náš obdiv také patří soupeřkám, které vydržely až do konce. Nás straší jenom představa, že bychom měly jet na turnaj pouze v 5, ne-li ho tak dobře odehrát.

Branky (asistence): Nikol Vaněčková (Gabriela Čížová), Gabriela Čížová 2x, Zuzana Lukovicsová (Natálie Hořáková), Barbora Klacková (Natálie Pavlicová), Anna Gálová (Klára Machů), Zuzana Lukovicsová (Gabriela Čížová), Klára Machů

ZLÍN LIONS - FBC ASPER ŠUMPERK 7:3 (4:1, 1:2, 2:0)

Druhý zápas už měl trochu jiný vývoj než ten předchozí. Soupeřky byly dravější a více napadaly, ale i tak se nám je podařilo vykombinovat a navýšit skóre o 4 góly. O ty se postaraly Aneta Krajčová, 2x Gabriela Čížová a Nikol Vaněčková. Předváděly jsme pěkný florbal, nebylo téměř nic, co by se dalo vytknout. Až do doby, kdy se nám zranila hráčka Zuzana Lukovicsová. Všichni mysleli jen na to, aby byla v pořádku, na hru jsme se moc nesoustředily a soupeřky toho využily ve svůj prospěch. Do třetí třetiny jsme se vzpamatovaly a začaly zase hrát svoji hru. Konečné skóre upravily Anna Gálová a Natálie Pavlicová, která si tak připsala svůj poslední juniorský bod.


Branky (asistence): Aneta Krajčová (Klára Machů), Gabriela Čížová (Barbora Klacková), Nikol Vaněčková (Kristýna Kapuciánová), Gabriela Čížová (Anna Gálová) 2x, Natálie Pavlicová (Kristýna Kapuciánová), Anna Gálová (Gabriela Čížová)

Sestava: Patricie Pivodová - Anna Gálová, Klára Machů, Barbora Klacková, Natálie Pavlicová - Aneta Krajčová, Nikol Vaněčková, Kristýna Kapuciánová, Gabriela Čížová, Natálie Hořáková, Zuzana Lukovicsová

Po celé sezoně jsme v tabulce skončily na 8. místě. Na sedmou pozici jsme nedosáhly kvůli vzájemným zápasům s Frýdkem-Místkem a na 6. příčku nám chyběl 1 bod. Chtěly bychom poděkovat, především trenérům, za pevné nervy, taktiku a podporu a taky rodičům za dopravu na zápasy a obrovskou podporu, nejen z tribuny. Věříme, že příští sezóna bude ještě úspěšnější!