FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Křenovický turnaj a juniorky bez bodů

V sobotu 6.4. odehrály juniorky další ze svých turnajů. Tentokrát na ně čekaly soupeřky z Krnova a Křenovic.

ZLÍN LIONS - FBC ORCA KRNOV 2:3 (0:1, 0:1, 2:1)

Tento zápas by se dal popsat jako velmi smolný. Od začátku se nám dařilo soupeřky překombinovat. Jediným problémem byla koncovka - střely končily mimo bránu, v rukou gólmanky, soupeřových blocích nebo se odrážely od brankové konstrukce. Střeleckou smůlu prolomila až ve třetí třetině Adéla Hlaďová, na kterou za 6 sekund navázala Barbora Klacková. To však na Krnov nestačilo a znamenalo to těsnou prohru 2:3.

Góly (asistence): Adéla Hlaďová (Gabriela Čížová), Barbora Klacková (Natálie Pavlicová)

ZLÍN LIONS - FBC ALIGATORS POZOŘICE 3:5 (0:0, 2:2, 1:3)

Nepřesná koncovka přetrvala i do tohoto zápasu. I když se nehrál otevřený florbal a čekaly jsme na chyby soupeře, bylo se na co dívat. Přesto skončila první třetina bez branek. Ve druhé třetině se povedlo skórovat oběma týmům. Od nás konkrétně Gabriele Čížové a Kateřině Vacenovské. Ve třetí třetině padaly góly v poslední minutě. Střelkyní Lvic byla Adéla Hlaďová. Nepomohlo nám ani velké nasazení a na konci svítil na časomíře stav 5:3 pro Aligátorky.

Góly (asistence): Gabriela Čížová (Anna Gálová), Kateřina Vacenovská (Anna Gálová), Adéla Hlaďová (Gabriela Čížová)

Sestava: Aneta Machů, Patricie Pivodová - Anna Gálová, Tereza Perdochová, Nikol Vaněčková, Natálie Pavlicová - Aneta Krajčová, Barbora Klacková, Linda Pospíšilová, Kateřina Vacenovská, Natálie Hořáková, Zuzana Lukovicsová, Adéla Hlaďová, Anna Schovajsová, Gabriela Čížová