FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Talenti z přípravky na turnaji v Holešově

Talenti z přípravky na turnaji v Holešově
V sobotu se konal turnaj naší nejmladší kategorie, tentokrát v Holešově.

Zlín Lions blue

Turnaj jsme začali soubojem s domácím Holešovem. Zároveň to byl premiérový zápas naše dva nadějné střelce Jonáše a Patrika. Paťa se v tomto zápase navíc radoval ze své první trefy ve zlínském, lvím dresu a Jonáš předváděl skvělé výkony v obraně. Druhý zápas byl představením našich lvíčat se vším všudy. Zápas začal velmi vyrovnaně. Ve druhé půlce jsme ale převzali iniciativu a zápas jednoznačně vyhráli. To třetí zápas přinesl tuhý souboj se Slováckem. I tento zápas se odehrával v náš prospěch. I zde musím pochválit Patrika, který opět projevil svůj talent. Tentokrát to však nebylo ve střílení gólů ale v chytání. Dlouhou dobu totiž držel čisté konto obdržených branek. Poslední zápas byl s Otrokovicemi. Tento zápas byl ukázkou toho nejlepšího, co v obou týmech je. Jak na straně Otrokovic, tak i na té naší. 

Celý tým, jmenovitě Filda, Patrik, Jonáš, Erik, Toby, Kryštof, Davča a Ondra. 

Zlín Lions white

Úvodní zápas se odehrál proti tradičnímu rivalovi, a to proti Otrokovicím. Tento zápas patří většinou k těm kvalitnějším v této lize a bylo to znát. Zápas dopadl standartní remízou. Další matche byly proti Hluku, Vsetínu a Vsetínu “B”. Kluci si zápasy moc užili a stihli jsme vyzpovídat začínajícího, talentovaného hráče a zároveň brankáře, Lukáška Krčmáře, který odchytal skvělý úvodní zápas a přidal k tomu zlepšené výkony v poli. “Chytalo se mi dobře a pustil jsem málo gólů. Celkově tento turnaj hodnotím dobře”, řekl Luky po posledním zápase.

Lions white reprezentovali: Domča, Honza, Erik, Ráďa, Luky, Pavlik, Vojta.

Oba týmy makaly na 200% a z celého turnaje si odváží vítěztví v podobě radosti z předvedených výkonů na hřišti! Děkujeme za skvělý turnaj! 


Hodnotili trenéři Vondy a Dan.