FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U15 bodovala v Hradišti

U15 bodovala v Hradišti
Sobotní dopoledne znamenalo pro Lvíčata výjezd do Uherského Hradiště, kde na ně čekali soupeři v podobě Hluku a domácího FBC Slovácka. Opět za vydatné podpory rodičů se kluci složení na tři kompletní pětice na zápasy těšili a na hřišti to bylo vidět.

Zlín Lions : FBK Spartak Hluk 26:0 

Proti hlučanům měli kluci práci ulehčenou i díkytomu, že soupeřových hráčů bylo jen šest do pole a brankář. Po vlážném vstupu do utkání kluci skóre po celou dobu navyšovali a snažili se předvádět pohledné kombinace. 

Zlín Lions  : FBC Slovácko 6:1

Proti Slovácku jsme do zápasu vstoupili dobře a rychle se po gólu Kuby Holiše ujali vedení. Soupeř překvapil svou aktivitou a po celou dobu se zápas hrál v kvalitním tempu a kluci si tak mohli vyzkoušet zápas v tempu, které není v naší lize běžné. Pochválit musíme brankáře Slovácka, který po celý zápas předváděl kvalitní zákroky a mnoho střeleckých pokusů dokázal pokrýt a jen díky jemu jsme nakonec soupeři vstřelil "jen" šest branek. 

17. kolo ligy starších žáků kluky moc neprověřilo, například brankáři měli opravdu málo práce, ale když už museli šanci chytnout, tak ji spolehlivě pokryli. Dobrou zprávou je také to, že se v obraně v dobrém světle představil mladší žák Mates Klímek a po boku zkušeného Matěje Bureše zápasy s přehledem zvládnul. 


Sestava: Chovanec, Šiška, Klímek, Bureš Matěj, Strouhal, Smetánka, Vodica, Nikolov, Holiš, Veselý, Ševčík, Jiříček, Vít, Valůšek, Mračanský, Malík, Richter