FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky vezou z Krnova dvě výhry

Juniorky vezou z Krnova dvě výhry
Dvouhodinová cesta, dobrá nálada a vydařené zápasy. Tak by se dal popsat nedělní výjezd juniorek do dalekého Krnova.

ZLÍN LIONS – FBC ASPER ŠUMPERK 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Sebevědomí, které jsme před zápasem cítili, bylo znát už od prvních minut. Každá chyba soupeřek znamenala náš rychlý protiútok, kterému ale téměř celou první třetinu chybělo přesné zakončení. Střeleckou smůlu nakonec překonala Týna Kapuciánová. Ve druhé třetině jsme navýšily náskok o 2 góly, které obstarala Anička Schovajsová a Barča Klacková. Po začátku třetí třetiny se opět prosadila Týna Kapuciánová, která doklepla skákající míček za záda šumperské gólmanky. Musíme také vyzdvihnout Paťu Pivodovou, která vychytala trestné střílení. Ke konci zápasu se povedlo skórovat Aničce Gálové, která tak upravila konečné skóre na 5:1.

Góly (asistence): Kristýna Kapuciánová (Anna Gálová), Anna Schovajsová, Barbora Klacková (Klára Machů), Kristýna Kapuciánová (Natálie Hořáková), Anna Gálová (Natálie Pavlicová)

ZLÍN LIONS – FBC ORCA KRNOV 8:1 (3:0, 3:0, 2:1)

Druhý zápas byl už od začátku bohatý na vyloučení, která jsme ve většině případů využívaly v náš prospěch. První přesilovkový gól vstřelila Gabča Čížová, kterou do konce první třetiny doplnila Anička Gálová a Natka Pavlicová. Za zmínku rozhodně stojí i výborné stínění Zuzky Lukovicsové před krnovskou brankou, čímž se zcela jistě stala noční můrou soupeřovy gólmanky. Ve druhé třetině jsme přidaly další dva přesilovkové góly, které doplnil gól Týny Kapuciánové. Ve třetí třetině se prosadila naše hrající gólmanka Anet Machů, a to bekhendovou střelou, kterou by mohla většina z nás závidět. Skóre z naší strany uzavřela ta, která ho i otevřela - Gabča Čížová. Povedlo se skórovat i soupeřkám, ale pouze jednou a se štěstím. Konečný výsledek - 8:1.

Góly (asistence): Gabriela Čížová (Natálie Hořáková), Anna Gálová (Natálie Hořáková), Natálie Pavlicová (Beáta Lysáková), Klára Machů (Gabriela Čížová), Kristýna Kapuciánová (Aneta Machů), Natálie Pavlicová (Barbora Klacková), Aneta Machů (Barbora Klacková), Gabriela Čížová (Kristýna Kapuciánová)

Sestava: Patricie Pivodová, Nikola Sajdová - Klára Machů, Anna Gálová, Gabriela Čížová - Kristýna Kapuciánová, Natálie Hořáková, Aneta Machů, Zuzana Lukovicsová, Anna Schovajsová, Barbora Klacková, Natálie Pavlicová, Beáta Lysáková  

Získat 6 bodů v oslabené sestavě bylo překvapení nejen pro nás, ale i pro trenéry, kterým tímto děkujeme za taktiku a podporu ze střídačky!