FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenci přivezli z Hranic tři body

Dorostenci přivezli z Hranic tři body
Do Hranice na Moravě odcestovali dorostenci s prořídlou sestavou a tak byli opět povolání starší žáci, kteří nahradili nemocné či jinak absentující spoluhráče.

Zlín Lions - Florbal Vsetín 2:3

Všichni aktéři zápasu si uvědomovali důležitost utkání, v případě výhry by se mohli valaši dostat na stejný bodový počet a oby týmy by se tak dělily o první příčku v tabulce. Vsetín vstoupil do zápasu mnohem lépe, když se díky nahazovaným míčkům a urputné defenzivě na vlastní obranné polovině. Klukům se nedařilo obranu Vsetína rozbít a valaši měli ukázkový tah na branku. Ve třetí třetině se borcům podařilo dostat na rozdíl jedné branky. Když jsme ani v šesti hráčích neproměnili vyloženou šanci na vyrovnání, tak si Vsetín připsal tři body do tabulky. 

Zlín Lions - FbC Floorbee Orel Uherský Brod 12:0

Proti Brodu se kluci taky dlouho trápili, ale nakonec se soupeře podařilo zlomit. Za zmínku stojí čtyři branky staršího žáka Vojty Valůška a také vychytaná nula opory týmu Miry Steigera. 

Sestava: Steiger Mira, Bureš Radek, Kotolan, Volf, Hájek, Fiala, Mrázek, Javořík, Matuš, Švancer, Veselý, Ševčík, Holiš, Valůšek