FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U15 doma dvakrát zvítězila

U15 doma dvakrát zvítězila
​15.kolo Zlínské ligy starších žáků se odehrálo 16.2. na hale SPŠ Zlín.

Zlín Lions U15 – Florbal Vsetín 9:2 (3:0, 3:1, 3:1)

Lvíčata byla oslabena v tomto hracím dni oslabena o sedm hráčů základní sestavy. Proti hráčům Vsetína kluci začali hned od úvodu tlačit a usilovně celý zápas dobývali branku soupeře, který v sestavě se spoustou mladších žáků téměř neopouštěl vlastní polovinu. I přes velké množství zahozených šancí lvíčata nakonec devět branek vstřelila a zápas s přehledem ovládla.

 Florbal Holešov - Zlín Lions U15  1:7 (0:1, 1:3, 0:3)

Ve druhém utkání jsme hráli proti Holešovu, který ve svém úvodním zápase na tomto turnaji přetlačil Otrokovice. Soupeř omezil pohyb na nezbytné minimum a lvíčata se bohužel ze začátku jeho hře přizpůsobila. V první třetině padl pouze jeden gól. Holešovu se sice na začátku druhé třetiny po jednom z výpadů podařilo srovnat, ale od té chvíle se kluci zlepšili pohyb a podařilo se jim proměnit další tři vypracované šance. Ve třetí třetině přidala lvíčata ještě tři branky, soupeř už nehrozil a tak taky ve druhém zápase lvíčata zasloužené zvítězila.

Moc děkujeme za podporu všem rodičů a sourozencům, kteří nás přišli opět podpořit a také Kristě Kapuciánové za celodenní pomoc při organizaci turnaje.

Sestava Zlín Lions U15:
Moudrý, Šiška– Smetánka, Březík, Nikolov, Vodica, Vít, Bureš, Malík, Juřica, Nedbálek, Strouhal, Mračanský, Prokůpek

Autor článku: Daniel Vít