FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenky přivezly ze Znojma jeden bod

V sobotu 19. 1. odcestovaly dorostenky na turnaj do Znojma, kde se utkaly s FBC Aligators Pozořice a Bulldogs Brno.

ZLÍN LIONS - FBC ALIGATORS POZOŘICE 2:2 (1:0, 0:2, 1:0)

Vstup do zápasu byl opatrný jak z naší strany, tak ze strany soupeřek. Postupně se ale obě strany rozehrály, využívaly breaky, hra byla otevřená. První gól zápasu padl až v 11. minutě zápasu, kdy se z dorážky trefila Adéla Šebestová. Ve druhé třetině se podařilo naopak skórovat pouze soupeřkám. Ve třetí třetině jsme se snažily rychlými breaky vyrovnat, což se taky 5 minut před koncem podařilo již zmíněné Ádi Šebestové, a to krásným bekhendem ze vzduchu. Konečné skóre - 2:2.

Góly (asistence): Adéla Šebestová (Kristýna Kapuciánová), Adéla Šebestová (Barbora Klacková)

BULLDOGS BRNO - ZLÍN LIONS 11:2 (3:0, 5:1, 3:1)

Už od prvních minut byla viditelná převaha. První třetinu jsme ještě zvládaly držet krok. Ve druhé třetině už se začala projevovat únava a především nulová komunikace. Bulldočky si vytvářely šance, které často využívaly. Ale gólmanka soupeřek si neudržela čisté konto, kdy ve druhé třetině skórovala Kristýna Kapuciánová. Ve třetí třetině se k ní připojila i Gabriela Čížová. To byly však jediné góly z naší strany, což pro nás znamenalo prohru 2:11.

Góly (asistence): Kristýna Kapuciánová (Adéla Šebestová), Gabriela Čížová (Lucie Ponížilová)

Sestava: Patricie Pivodová - Anna Gálová, Klára Machů, Barbora Klacková, Nikol Vaněčková - Aneta Krajčová, Adéla Šebestová, Kristýna Kapuciánová, Gabriela Čížová, Natálie Hořáková, Lucie Ponížilová