FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Domácí turnaj přípravky

Domácí turnaj přípravky
Nejmenší lvi si zahráli domácí turnaj, na který budou vzpomínat nejen hráči, ale také někteří tatínci.

Zlín Lions White

Na úvod domácího turnaje se naše lvíčata utkala již tradičně s kamarády z Otrokovic. V tomhle zápase měli Panteři z Otrokovic o trochu více štěstí a zápas šel v jejich prospěch. To ale nastartovalo neskutečnou jízdu! Postupně se nám postavily děti z Hluku, Slovácka a ze Vsetína. Děti v těchto zápasech naplno projevily svoje dovednosti a po jasných třech výhrách nad těmito celky si odvezly úsměvy a zážitky z domácího turnaje. 

Poděkování patří: Ráďovi, Davčovi, Kryštofovi, Ondrovi, Domčovi, Pavlíkovi a Tomovi.


Zlín Lions Blue

Jako první nás čekal zápas s Otrokovicema. Byl to těžký match kde mladí Lvi získali hodně cenných zkušeností. S dalšími dvěma zápasy si bílý tým poradil skvěle. Měli jsme hodně střel a díky dobrým brankářským zákrokům jsme dokázali zápasy uhrát velmi slušně. Poslední zápas dne se Lionkům moc nevyvedl. Stál proti nám těžký soupeř ze Vsetína. Jsem rád, že kluci vzali těsnou prohru s humorem a se ctí. Po tomto zápase byly nejčastější slova u hráčů: ,,Dobře jsme si zahráli. Byl to těžký ,ale super zápas." A to je pro nás ,jako trenéry, nejdůležitější. 

Lions Blue reprezentovali: Jáchym, Honza, Marek, Vojta, Luky, Filda a Lukášek.

Zároveň bychom chtěli vyzdvihnout umění tatínků našich lvíčat, kteří se nebojácně ujmuli pozic u zapisovacích stolků. Patří vám velký dík od celého klubu.



Hodnotili trenéři Vondy a Dan.