FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

První turnaj po novém roce – Starší žáci

První turnaj po novém roce – Starší žáci
Po delší zápasové pauze se starší žáci tento víkend vydali do Brodu, kde nás čekalo derby s rivalem z Brodu.

1.AC eFlorbal Uherský Brod – Zlín Lions U15 6:1

Hned v prvním zápase žáci hráli zápas s Brodem. Úvod zápasu se nám nevydařil, tak jak jsme si představovali. V hlavách nejspíše ležela „tíha“ utkání dvou mužstev peroucích se o první příčku v lize. Nervozita na hokejkách byla znát a v první třetině jsme již prohrávali 0:3. Následující třetiny se odehrávali v „křeči“ kdy jsme nenašli cestu, souperově bráně. Klíčové hráče Brodu, se i přes pokyny nepodařilo uhlídat a zápas jsme do zdárného konce nepřivedli.

 

Zlín Lions U15 – PANTHERS OTROKOVICE 12:2

Po delší přestávce nás čekalo utkání s nedalekými Otrokovicemi. Zápas se hrál defakto jen na půlce soupeřů, kteří kontrovali pouze z rychlých breaků. Objevovaly se hezké akce, souhra, ale i individuální smělost což jsou askpekty, které nám v prvním zápase chyběly. Bylo vidět, že z kluků opadla tréma a hráli uplně jiný florbal a zápas vyhráli.

 

Tento turnaj jasně ukázal, že máme rezervy, na kterých potřebujeme více pracovat. Sezona nekončí a my zbraně neskládáme :) jsme Lvi a zabojujem! Rád bych touto cestou pochválil Maru Šišku, který i přes šest golů v síti vytáhl několik nestkutečných zákroků proti Brodu. Ondru Smetánku, který proti Otrokovicím předvedl, že i vzrůstově menší hráč, může bojovat jako lev a ukázat ostatním, že to prostě jde :)

Sestava: Šiška, Chovanec - Bureš, Steiger J., Juřica, Vodica, Valůšek, Smetánka, Nikolov - Vít, Smetana, Malík, Ševčík, Jiříček, Veselý, Mračanský, Holiš