FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Muži A v oslabené sestavě bez bodů.

Muži A v oslabené sestavě bez bodů.
Muži odjeli do Jeseníku a Krnova ve velmi oslabené sestavě. Nastal čas zapojit naše juniory a pro většinu z nich to byly první zápasy v divizi a velká porce zkušeností.

FBC Jeseník – Zlin Lions 6:1

Do zápasu jsme nenastoupili dobře a v první třetině jsme inkasovali 3 góly. Kluci byli hodně nervózní a měli ze soupeře příliš velký respekt, to se ale ve druhé třetině změnilo, lépe přistupovali k soubojům a více si věřili, ve 23 minutě se trefil Honza Michálek po nahrávce Filipa Horníka. Do třetí třetiny jsme vstoupili s odhodláním s výsledkem něco udělat, ale nestačili nám síly.

FBC ORCA Krnov – Zlin Lions 10:5

Zápas v Krnově byl pro naše juniory mnohem těžší. Soupeř hraje velmi důrazně, ale kluci se s tím prali docela statečně a sbírali další zkušenosti.  Myslím, že zápasy zvládli se ctí a doufám, že některé budeme vídat v našem áčku častěji.

Branky (asistence):  10. Lukáš Ondroušek- Vlastimil Červenka, 30. Lukáš Ondroušek, 49. Jan Michálek- Filip Horník, 56. Filip Horník – Jan Michálek, 58. Lukáš Ondroušek – Michal Baroň

Vyjádření Františka Svitálka, který měl v mužském áčku premiéru.

Jak v sobotu, tak v neděli, jsme do toho dali všechno a moc jsme chtěli vyhrát i když nás bylo málo. V sobotu v parádní nové hale v Jeseníkách, před solidně zaplněnou tribunou jsme dostali výprask 6:1. Druhý den v Krnově jsme zase hráli v 9 lidech. I přes nějaké změny v sestavě jsme podle mě hráli dobře, ale domácí i díky rozhodčím byli lepší. Za mě to byl fajn výjezd. Nová a kvalitní zkušenost.