FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenci si doma otevřeli střelnici

Dorostenci si doma otevřeli střelnici
Po delší pauze čekal dorostence domácí turnaj, na kterém se kluci utkali s Valašským Meziříčím a Počenicemi. Kluky taky prověřilo to, jak se popasují s pomoci při organizaci celého turnaje.

FBK MeTermo Valašské Meziříčí - Zlín Lions 2:14

Do úvodního ranního zápasu jsme vstoupili dobře, kluci se snažili hrát v pohybu a tvořit hru. Ovšem soupeř to na své polovině zavřel a byl to Valmez, který se k překvapení domácích diváků prosadil jako první. Ještě do konce první části se nám podařilo vyrovnat. Ani důrazná domluva k hráčům nepomohla, Valmez se ještě jednou dostal vedení. Až třetí třetina přinesla střelecké procitnutí a kluci ji vyhráli suverénně 11:0. 

Zlín Lions - SFK Kozel Počenice 15:2

Proti Počenicím se kluci prosazovali během celého zápasu. Skóre se postupně navyšovalo, bohužel jsme se ani v tomto zápase nevyvarovali zbytečných chyb plynoucích z nedůrazu hráčů při bránění soupeře. 

Sestava: Steiger, Vičánek, Volf, Hájek, Kotolan, Mrázek, Bureš R., Švancer, Javořík, Svoboda, Marcoň, Pavelec, Vodica, Veselý, Holiš, Ševčík, Vít

" Jsem rád, že se nám postupně vrací nemocní a hráči po zranění a že zápas zvládli. Pozitivní je vysoký počet nastřílených branek, nicméně v tréninku se zaměříme na důsledné bránění a hru tělem. Pětice starších žáků se rozhodně neztratila a je dobré vědět, že máme kam sáhnout. Kluci taky zaslouží pochvalu za příkladnou pomoc s organizací domácího turnaje."