FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Muži vezou 3 body!

Muži vezou 3 body!
Tento víkend jsme absolvovali venkovní zápasy s Šumperkem a Uničovem.

FBC Asper Šumperk – Zlín Lions 13:7

Tento víkend jsme jeli ve velmi oslabené sestavě. V Šumperku jsme nezačali nejlépe. Po vyloučení Vondřejce jsme neubránili soupeře a inkasovali jsme již ve 4 minutě. V šesté minutě našel Vaněk Vondřejce a snížili jsme na 2:1, v 16 minutě opět stejná dvojice snížila na 3:2, tentokrát našel Vondřejc v dobré pozici Vaňka. Do konce třetiny se podařilo vyrovnat výsledek Baroňovi po kříži od Končitíka.

Hra se odehrávala ve vysokém tempu a přestřelka pokračovala i v další třetině, nejprve snižoval Baroň  po nahrávce našeho benjamínka Honzy Michálka, pro kterého to byl první start za muže. Ve 38 minutě snižoval Vondřejc po nahrávce Červenky 7:6. Do třetí třetiny už jsme nevstoupili dobře, jedinou branku dával Kořený po nahrávce Loveckého.

 

Komentář Honzy Vondřejce: Utkání s Šumperkem bylo zakleté. Dle mých pocitů jsme byli lepším týmem na hřišti, ale skóre tomu neodpovídá. Ačkoli jsme dokázali vstřelit hodně branek, v obraně nám to moc neklapalo. Konec třetí třetiny jsme poté už vypustili, abychom se neunavili na nedělní zápas.

 

FBC ZŠ Uničov – Zlín Lions  4:7

V neděli jsme odehráli zápas v Uničově s týmem z opačné strany tabulky. Skóre sice otevřel soupeř,   ale zápas jsme kontrolovali my. První třetinu jsme vyhráli 5:1, druhou 2:1 a ve třetí jsme trochu polevili  a soupeř nám dal dvě branky, ale náskok z prvních dvou třetin byl dostatečný. Soupeř hrál rychlý florbal, ale my jsme dokázali zužitkovat chyby velmi mladého týmu.

branky: 3. Vlastimil Červenka, 7. Michal Baroň, 9. Jaroslav Vaněk, 14. Vlastimil Červenka, 19. Miroslav Končitík, 22. Filip Horník, 33. Michal Baroň

 

Komentář Honzy Vondřejce: Zápas v Uničově vypadal zcela jinak než zápas v Šumperku. Už po první třetině jsme věděli, že tento zápas dovedeme s klidem vyhrát. S přehledem jsme si konečně pak došli  pro první vyhraný venkovní zápas.