FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenky na domácí půdě stoprocentní!

Dorostenky na domácí půdě stoprocentní!
Třetí adventní neděli strávily lvice turnajem na domácí půdě, kdy je čekaly zápasy prosti silným soupeřům z Brna. Turnaj byl velmi vydařený, kdy za podpory domácích diváků dokázaly lvice urvat plný bodový zisk.

ZLÍN LIONS – BULLDOGS BRNO 6:5 (2:0, 4:1, 0:4)

Do zápasu jsme vstupovaly s novou taktikou a s myšlenkou, že Bulldočky jsou hratelným soupeřem. Taktika vycházela, my se postupně dostávaly na útočnou polovinu a tím brněnské hráčky pod tlak. Skóre nečekaně otevřela hráčka Bulldogs, a to gólem do vlastní branky. Chybu soupeřek pak potrestala Adéla Šebestová, která navýšila náš náskok o 2 branky střelbou z téměř nulového úhlu. První polovina druhé třetiny patřila pouze nám, kdy jsme přidaly další 4 góly. Bohužel s vidinou blízkého vítězství jsme začaly polevovat jak v obraně, tak v útoku, čímž jsme Bulldočkám dovolily zápas ještě dost zdramatizovat. I přes špatný závěr třetí třetiny jsme zvítězily v poměru 6:5.

Góly (asistence): vlastní gól, Adéla Šebestová (Barbora Klacková), Aneta Krajčová, Adéla Hlaďová (Gabriela Čížová), Barbora Klacková (Kristýna Kapuciánová), Gabriela Čížová (Adéla Hlaďová)

ZLÍN LIONS – K1 FLORBAL ŽIDENICE 5:4 (3:1, 1:2, 1:1)

Ačkoliv jsme byly namotivované z minulého zápasu, věděly jsme, že Židenice nesmíme podcenit. Chvilku po úvodním buly protihráčky potvrdily, že to nebude lehké. Aneta Krajčová si však řekla, že to tak nemůže nechat. Trpělivě čekala na chyby soupeřek a bez zaváhání zakončovala do jejich brány. Do konce první třetiny se k ní přidala ještě Gabriela Čížová, která skóre upravila na 3:1. To ale dlouho nevydrželo, protože Židenice si pomalu, ale jistě vypracovávaly šance a stav vyrovnaly. Dále už to bylo kdo s koho. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, oba týmy se snažily vstřelit gól - ať už ten, kterým vyrovná, nebo ten, který je pošle do vedení. Konečné skóre se zastavilo na 5:4 pro Lions.

Góly (asistence): Aneta Krajčová 2x, Gabriela Čížová (Adéla Hlaďová), Adéla Hlaďová, Gabriela Čížová (Lucie Ponížilová)

Sestava pro oba zápasy: Patricie Pivodová, Vendula Skřivánková - Barbora Klacková, Veronika Havlová, Klára Machů, Anna Gálová - Aneta Krajčová, Adéla Šebestová, Nela Rožnovjáková, Gabriela Čížová, Adéla Hlaďová, Lucie Ponížilová, Natálie Hořáková, Linda Pospíšilová, Kristýna Kapuciánová