FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

V Otrokovicích se U15 rozstřílela

V Otrokovicích se U15 rozstřílela
11.kolo Zlínské ligy starších žáků zavedlo lvíčata U15 do zrekonstruované městské sportovní haly v Otrokovicích.

FBK Spartak Hluk - Zlín Lions U15 0:21 (0:8, 0:6, 0:7)

Kluci na svého soupeře vlétli a ujali se vedení hned z prvního útoku po 6 vteřinách hry. Soupeř celé utkání bránil, ale lvíčata si neustále vytvářela pohybem a kombinacemi spousty šancí a střílela jeden gól za druhým. 

Zlín Lions U15 - FBC Slovácko 21:2 (9:0, 9:1, 3:1)

Také ve druhém utkání si kluci s chutí zastříleli, dařila se jim kombinace a i Slovácku dali 21 branek. Soupeř byl odvážnější než florbalisté z Hluku, několikrát se dostal na dostřel naší branky a podařilo se mu také dvakrát skórovat.

Dnes si ve lvím dresu odbyl premiéru Vojta Valůšek, který se k nám připojil v prosinci. Vojta se předvedl výborným výkonem a věříme, že si mezi lvíčaty najde spoustu kamarádů a bude ho florbal ve Zlín Lions bavit.

"Sobotní turnaj byl posledním turnajem pro Lvíčata v tomto kalendářním roce 2018. Kluci se stále zlepšují a věříme, že budou v nastoleném tempu pokračovat i v roce 2019. Určitě je ale spousta věcí, které je třeba zlepšit, abychom byli připraveni na vrcholy sezony, které se postupně blíží :-)".

Moc děkujeme všem rodičů a sourozencům, kteří lvíčata podporují na všech turnajích.

Sestava Zlín Lions U15:
Šiška, Chovanec – Smetánka, Bureš, Nikolov, Vodica, Veselý, Valůšek, Ševčík, Juřica, Vít, Malík, Strouhal, Mračanský, Prokůpek

Hodnotil trenér Daniel Vít