FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Povedený turnaj žákyň v Uherském Brodě

Povedený turnaj žákyň v Uherském Brodě
Starší žákyně mají za sebou další turnaj sezóny. Byla poměrně velká nemocnost a tak se zapojily i hráčky, které na turnaj doposud nevycestovaly. Holky si turnaj i v menším počtu hodně užily. Bojovaly jako správné lvice.

Zlín Lions – 1. AC Uherský Brod

Zápas s Uherským Brodem bývá vždy rychlý. I tentokrát to tak bylo. Soupeřky na naši bránu útočily jako vosy na med. K našemu štěstí hodněkrát bránu minuly. I my jsme měly pěkné šance. A některé z nich jsme i proměnily. Bohužel se soupeřky trefily vícekrát a zápas vyhrály.

Zlín Lions - Bulldogs Brno

S Buldočkama jsme překvapivě hrály vyrovnanou partii, kdy jsme již od začátku s nimi držely krok. Ve hře byly nebezpečné útoky na obě brány. Gólmanky však oba týmy podržely. Dokonce jsme se dostaly i do vedení, které jsme poměrně dlouho držely. K naší smůle jsme těsně před koncem inkasovaly a nadějná výhra se rozplynula.

Zlín Lions - FBC Dragons

Se soupeřem z Kyjova hrajeme vždycky takové „derby“. Hra se nepřekvapivě přelévala nahoru dolů. Šancí bylo hromada a nikomu se moc nedařilo trefovat bránu. V tomto zápasu jsme byly lepším týmem. Holky se hodně snažily a bylo vidět, že se nechtějí vzdát a zápas prohrát. Nakonec zápas skončil pěknou remízou.

Zlín Lions - K1 Florbal Židenice Girls

Do zápasu s Židenicemi jsme nastoupily hodně nekoncentrovaně. Soupeřky toho využily a daly nám rychlé góly, což nás trochu zaskočilo. Do zápasu jsme se pak bohužel nedokázaly vrátit. Nakonec jsme prohrály poměrně vysokým rozdílem.


Sestava: Vendula Skřivánková, Lenka Richterová – Nela Rožnovjáková, Žaneta Husovská, Aneta Prokopová, Lucie Barcuchová, Adéla Šebestová, Emma Sýkorová, Veronika Havlová, Lucie Ponížilová, Anna Baštincová, Karolína Tučková, Ella Toboláková