FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Elévci ve Vsetíně

Po zkušenostech z předchozího turnaje tentokrát jinak a mělo to smysl. Půjdeme touto cestou i dále.

BLUE

Tým, včetně kombinací do lajn, jsme poskládali z elévků posunutých do mladších žáků a našich nejen šikovných, ale i těch snaživých. Zůstali jsme u konceptu 3 lajny + brankář. Věřím, že zatím. Závisí to na ostatních, jak se chtějí posouvat.

Na hřišti byla radost sledovat zkušené, jak neopomíjí z jejich pohledu „nováčky“ a „nováčky“ jak se snaží a makají na tom, držet krok se zkušenějšími hráči. Poznali jsme to jak ve stylu hry, tak i na výsledcích zápasů.

trenér: Martin Vrla

sestava: Matyáš Albrecht, Vojtěch Bařinka, Jan Baťa, Anna Klacková, Filip Klinkovský, Ondřej Martínek, Václav Matěj, Tomáš Vrla, Kristýna Vydrová, Jan Prusenovský, Martin Macharáček, Filip Navláčil

 


WHITE

Tým vzhledem k počtu hráčů co přijeli i přes neoznámení na týmuj :-(  nastoupil ve 4 lajnách, kde dvě  byly po 4 hráčích a střídalo se.

Zadání na první pohled jednoduché – hlídat hráče a jít po míčku. V prvním zápase jej všichni dodržovali, což se oproti daleko sehranějšímu soupeři i  projevilo a skončili jsme rozdílem jednoho gólu. Pak postupně odzadu začalo uvědomění si zadání upadávat a tím i rostly rozdíly ve skóre. Hra ve čtyřech se díky tomu poslední dva zápasy stala bohužel standardem. Je to škoda, při takovém počtu jsme měli na víc.

trenér: Petr Mračanský

sestava: Tomáš Hardubej, David Hlavica, Jakub Hutěčka, Kateřina Kafková, Jiří Kocourek, Jaroslav Kučaba, Daniel Kurtin, Jakub Klacek, Lukáš Večeřa, Václav Mikulík, Petr Minarčík, Roman Schreiber, Kristýna Svozilová, Filip Šubín, Marek Vašut