FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U15 brala body v Holešově

U15 brala body v Holešově

V neděli 25. listopadu odehrála lvíčata z U15 další kolo Zlínské ligy starších žáků v Holešově. Jako tradičně sehrála dvě utkání, první proti Vsetínu a druhý zápas proti domácím klukům z Holešova. 

Florbal Vsetín - Zlín Lions U15  1:11

Mladí valaši od začátku utkání vsadili na pevnou obranu a k ohrožení naší branky se dostávali pouze občas a většinu zápasu bránili v kompaktním bloku pěti hráčů před vlastní bránou. Lvíčata se pomaleji rozjížděla, první třetinu vyhrála 3:1, ale ve druhé části dala šest branek a utkání, v němž kluci schytali spoustu ran, dovedla k vítězství 11:1.

Zlín Lions U15 - Florbal Holešov  9:3

Ve druhém zápase  proti Holešovu se lvíčatům podařilo jít do rychlého vedení  2:0 a během druhé části kluci náskok postupně navýšili na 7:1. V závěrečné třetině už lvíčata polevila, přidala jen dvě branky, dvě dostala a zápas tak skončil 9:3. 

Dnes měli na turnaji premiéru za starší žáky 2 kluci (Mates Rajch a Ondra Richter). V průběhu obou zápasů jsme sestavou hodně míchali a tak si kluci mohli vyzkoušet hru s různými spoluhráči na různých postech.

Sestava Zlín Lions U15:
Moudrý, Šiška - Bureš M., Steiger J., Smetánka, Juřica, Strouhal, Vodica, Holiš, Ševčík, Veselý, Vít, Malík, Mračanský, Rajch, Drbal, Richter

Hodnotil trenér Daniel Vít