FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenci v Morkovicích

Dorostenci v Morkovicích
Dorostenci v půlce sezóny na prvním místě.

Zlín:Uherský Brod (7:0)

První zápas jsme hráli proti Uherskému Brodu. Už ve 42. sekundě otevřel skóre Patrik Svoboda. Po celou dobu jsme ovládali hru hru a v 8. minutě Karel Ševčík vstřelil další branku. Uherský Brod měl pár šancí ale ty zneškodnil náš vynikající brankář. První třetina skončila za stavu 2:0 a rozhodčí pískl na začátek druhé třetiny ve které Jakub Holiš vstřelil branku hned ve 4. minutě. O necelé dvě minuty vstřeli branku znovu Patrik Svoboda. za nedlouho se prosadil Adam Javořík který byl doslova bezchybný a vstřelil branku přes půlku hřiště. Neuběhla ani minuta a Patrik Svoboda dal třetí gól a tím si zajistil hattrick. Na druhé straně střidačky nebyla dobrá atmosféra, protože se k míčku moc nedostávali, měli nepřesné nahrávky a už jim bylo asi jasné, že tento zápas nemohou vyhrát. Zbývaly pouze 3 minuty do konce kdy opět Patrik Svoboda vstřelil svůj čtvrtý gól a potvrdil tak svou vynikající formu. Zápas končí 7:0.

Sestava: Svoboda, Hrabík, Bureš, Kotolan, Volf, Pavelec, Holiš, Cholasta, Bureš, Veselý, Vičánek, Matuš, Ševčík, Javořík, Švancer.

Zlín:Holešov (16:1)

Druhý zápas odehráli zlínští dorostenci proti Holešovu , který je v průběžné tabulce na předposledním místě. Podle předpokladů Zlínští dorostenci potvrzovali roly favorita, když soupeře tlačili na jeho obranou půlku. Holešov vzdoroval jen pomocí protiútoků. Po prvním gólu v čase 1:40 začal Zlín v první třetině dominovat a nakonec stihl do konce první třetiny do soupeřovy branky nastřílel 8 gólů. Stav po první třetině 8:0 pro Zlín. V druhé třetině se podařilo Holešovu poprvé,ale taky naposledy skórovat. Zlín Po obdrženém gólu nezaváhal a dal další 4 góly. Stav po druhé třetině 12:1 pro Zlín. V poslední třetině Zlín přidal další 4 góly a upravil tak stav zápasu na konečných 16:1

Sestava: Svoboda, Hrabík, Bureš, Kotolan, Volf, Pavelec, Holiš, Cholasta, Bureš, Veselý, Vičánek, Matuš, Ševčík, Javořík, Švancer.