FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenkám utekly body o kousek

Dorostenkám utekly body o kousek
Dorostenky vycestovaly na turnaj do Brna, kde je čekal zápas ze soupeřkami ze Znojma a Aligators. Bohužel si žádné body nepřipsaly. Těsnou prohru zaznamenaly proti týmu Aligators, když podlehly 3:4.

TJ ZNOJMO LAUFEN CZ - ZLÍN LIONS 3:0 (2:0, 1:0, 0:0)

Do zápasu jsme vstoupily poněkud nervózní, čehož soupeřky využily a už po 2 minutách svítil na časomíře stav 2:0 pro Znojmo. V zápase se projevila špatná koncovka. Rychlými přechody jsme se dostávaly do velkých šancí, bohužel ani jednou se nám nepodařilo přesně zakončit. Zatímco soupeřky během druhé třetiny navýšily svůj náskok o jeden gól. Výsledek 3:0 nás ve třetí třetině nakopl k ještě větší aktivitě, avšak ani ta nepomohla k žádnému gólu z naší strany. Konečný stav – 3:0 pro Znojmo.

Sestava: Lenka Richterová, Patricie Pivodová - Nikol Vaněčková, Gabriela Čížová, Klára Machů, Veronika Havlová - Barbora Klacková, Adéla Šebestová, Aneta Krajčová, Adéla Hlaďová, Kristýna Kapuciánová, Linda Pospíšilová, Natálie Hořáková, Lucie Ponížilová


ZLÍN LIONS – FBC ALIGATORS ZŠ POZOŘICE 3:4 (2:1, 1:2, 0:1)

Vstup do tohoto zápasu byl přesným opakem zápasu minulého. Ani ne po 30 sekundách nás do vedení dostala Aneta Krajčová. Bohužel soupeřky využily zmatků v naší obraně a na gól během dalších 30 sekund odpověděly. Vyrovnaný stav vydržel až do 7. minuty, kdy se po pěkné akci prosadila Gabriela Čížová a dostala nás tak do vedení 2:0. I začátek druhé třetiny patřil nám - Adéla Šebestová úspěšně dorazila střelu Kristýny Kapuciánové a zvýšila na 3:1. Ke konci druhé třetiny se však prosadily i Aligátorky. Nejprve snížily, a poté dokonce vyrovnaly. Ve třetí třetině se hra přelévala z jedné strany na druhou a soupeřkám se podařilo upravit na 4:3 v jejich prospěch. Bohužel pro nás jsme s tím už nic nedokázaly udělat a po povedeném začátku jsme prohrály 3:4.

Sestava: Patricie Pivodová, Lenka Richterová - Nikol Vaněčková, Gabriela Čížová, Klára Machů, Veronika Havlová - Barbora Klacková, Adéla Šebestová, Aneta Krajčová, Adéla Hlaďová, Kristýna Kapuciánová, Linda Pospíšilová, Natálie Hořáková