FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Přípravka si užila turnaj v Hluku

Přípravka si užila turnaj v Hluku
Nedělní odpoledne a večer tráví většina lidí doma se svou rodinou... Krom zlínských, nejmladších, florbalových nadějí, které trávili tento čas v tělocvičně v Hluku, kde hráli dosud možná nejdelší turnaj ve svém životě.


Lions White a Blue

Tyto dva týmy měly na programu náročných 7 zápasů a kvůli zajímavému rozvržení od pořadatelů, jsme museli naše dva týmy spojit v jedno a ukázat všem, že kondičně jsme na tom tak dobře, že v pohodě dokážeme odehrát celý turnaj s jedním týmem.

Nejobtížnějším soupeřem pro Lions jsou vždy Panthers, a ani v neděli to nebyla vyjímka. Kluci se rvali o každý míček a snažili se nenechat soupeři ani metr na hřišti. Další zápasy se nám povedly, a to na výbornou. Dokázali jsme vstřelit v každém zápase více jak 3 branky a ukázali jsme soupeři naši ofenzivní sílu. Únava na malých lvíčatech nebyla znát, a tak měli soupeři se zlínskou přípravkou co dělat. V závěru dostali kluci snad nejlepší dar. A to v podobě maxi pizzy, kterou jim přinesli tatínci Jan Štětkář a David Janča. Tento pokrm udělal usmátá bříška všem hráčům a trenérům a udělal tak příjemnou tečku za zdlouhavým nedělním turnajem.

Tým Lions reprezentovali: Jáchym, Filda, Lukášek , Ráďa , Kryštof, Toby, Pavlík, Domča, Vojta, Ondra, Erik

Velké díky patří hlavně rodičům za fandění a podporu v průběhu celého turnaje a hlavně rodinám Štětkářů a Jančů za kvalitní občerstvení. 

Hodnotil trenér Vondy.