FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žákyně odehrály další turnaj v Uherském Brodě

Starší žákyně odehrály další turnaj v Uherském Brodě
Starší žákyně vycestovaly za sbíráním zkušeností do nedaleko vzdáleného Uherského Brodu. Bylo to zejména sbírání nových zkušeností. Bohužel se jim nepodařilo ani jednou zvítězit. Turnaj byl i hodně v duchu smůly, kdy neproměnily hromadu vyložených šancí.

Zlín Lions - 1. AC Uherský Brod

První zápas mladé lvice odehrály proti domácímu Brodu. Na hřiště nastoupily hodně nervózní, což se projevilo hodně v herním projevu. Bylo zde hodně nepřesných nahrávek, které soupeřky využívaly k protiútokům. Naštěstí naše gólmanka většinu těchto šancí zmařila. Bohužel jsme se nedokázaly ani jednou trefit do soupeřovy brány, zatímco on se trefil třikrát.

 

Zlín Lions - FbC Aligators Šitbořice Sokolnice

Druhý zápas byl proti FbC Aligators. Herní projev byl lepší než v prvním zápase, nicméně to na vítězství nestačilo. Lvice se snažily dostávat do soupeřova pásma, tato snaha nám byla často prokouknuta a zmařena. Bylo zde několik pěkných šancí, ale trefily jsme se pouze jednou. V tomto zápase kralovala velmi šikovná hráčka ze soupeřova týmu, která nastřílela všechny branky. My jsme ji nedokázaly pokrýt a prohrály jsme poměrně velkým rozdílem o 6 branek.

 

Zlín Lions - K1 Florbal Židenice Girls

Do třetího zápasu šly holky hodně namotivované. Bohužel se nám nepovedl začátek, kdy jsme prohrávaly o 3 góly. Holky se ale nevzdávaly a dotáhly soupeřky na 3:2. Už se zdálo, že bychom mohly tým Židenic dotáhnout úplně, nicméně nám chyběla přesná koncovka. Šancí bylo hodně, ale netrefily jsme bránu. Soupeř měl přesnější střelbu, a proto jsme i tento zápas prohrály.

 

Zlín Lions - FBC Dragons

Do čtvrtého zápasu jsme nastupovaly proti tabulkově nejslabšímu soupeři. Hra se střídala nahoru dolů. Oba týmy měli hodně šancí, ale nikdo nemířil přesně. Dlouho byl stav nerozhodný. Nedokázaly jsme však udržet celý zápas koncentraci a po individuálních chybách jsme nakonec prohrály o jeden gól.

 

Sestava: Vendula Skřivánková, Lenka Richterová – Michaela Martincová, Nela Rožnovjáková, Denisa Šťastná, Zuzana Neubauerová, Lucie Barcuchová, Adéla Šebestová, Emma Sýkorová, Veronika Havlová, Lucie Ponížilová, Anna Baštincová, Šárka Doležalová, Barbora Vavřínková, Karolína Tučková