FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Fanzóna k MS ve Zlíně!

Fanzóna k MS ve Zlíně!
Přijďte fandit českému národnímu týmu do fanzóny ve Zlíně, na kterou vás florbalový klub Zlín Lions srdečně zve.

Nejvýznamnější akce ve florbalovém světě, Mistrovství světa, se nezadržitelně blíží. To letošní se koná v Praze a půjde jistě o obrovskou sportovní akci. Také naše Lvíčata se vydají do Prahy, aby si užila utkání nejlepších florbalových týmů světa a zažila neskutečnou atmosféru turnaje.

Pro ty z vás, kteří se do Prahy nedostanou, jsme ve spolupráci s Českým florbalem připravili možnost užít si nejlepší utkání téměř v teple domova, v blízkém OC Centro Zlín. Připraveny pro vás budou přenosy na LED obrazovce z vyřazovacích bojů čtvrtfinále, semifinále a vyvrcholením bude souboj nejlepších týmů planety.

Věříme, že český tým půjde daleko, a tak je na čase spojit síly všech florbalistů v kraji, abychom alespoň takto na dálku drželi palce, fandili a užili si super atmosféru,“ říká markeťák Honza Krkoška. Program nebude jen o sledování zápasů, ale také o setkání florbalistů Zlínského kraje. „Pro diváky navíc máme připravené soutěže o hezké ceny, které věnoval Český florbal a partneři,“ dodává Honza.

Vstup je zdarma, vybavení v českých barvách je vítáno, silné hlasivky s sebou! 😊

 

MÍSTO FANZÓNY:

OC Centro Zlín v Malenovicích

 

ČASOVÝ HARMONOGRAM:

čtvrtek 6. 12. 16:00 - 21:00 čtvrtfinále

pátek 7. 12. 15:00 - 20:00

sobota 8. 12. 12:00 - 21:00 semifinále + utkání o 5. - 8. místo

neděle 9. 12. 10:00 - 19:00 finálový program