FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenci ve Starém Městě

Dorostenci ve Starém Městě
V sobotu čekali dorostence ve Starém Městě dva velmi rozdílné zápasy.

Zlín : Vsetín (3:3)

První zápas odehráli dorostenci proti Vsetínu který v průběžné tabulce je na druhém místě hned za našimi dorostenci. Hned od začátku bylo vidět velké nasazení obou týmů, ale v první třetině gól nepadl i přestože obě strany si vytvářeli hodně šancí. Do druhé třetiny vstoupili lépe naši dorostenci, když v sedmnácté minutě otevřel skóre Jakub Holiš a hned na to po třech minutách se trefil Jan Pavelec. Vsetín se po druhém gólu vzchopil a začal si vytvářet hodně šancí a naše dorostence nenechal hrát. Tato aktivita se Vsetínu vyplatila a ve dvacátétřetí minutě vstřelil kontaktní gól na 1:2, dál byli aktivnějším týmem než naši dorostenci. Zlín mohl být rád, že na konci 2. třetiny nedostal další góly. Stejně jako v druhé třetině Zlín na začátku třetí třetiny vstřelil gól zásluhou Jana Pavelce na 3:1. Poté už hrál jenom Vsetín kdy dvěma brankami vyrovnal skóre na 3:3.

Naši dorostenci si z tohoto zápasu odvážejí jen jeden bod, s tím, jak se vyvíjel zápas mohou být spokojeni.

Sestava: Holiš, Marcoň, Pavelec, Volf, Tomek, Švancer, Vičánek, Steiger, Fiala, Svoboda, Mrázek, Hrabík, Ševčík

 

Zlín : Počenice (18:2)

V tomto zápase nastoupil první proti poslednímu a tak se také vyvíjel zápas, kdy Zlín už od třetí minuty vedl a skóre stále navyšoval tak že první třetina skončila 4:1 pro Zlín. V druhé třetině Zlín navýšil skóre na 9:1. A v třetí třetině přidal dalších devět branek a zápas skončil 18:2 ve prospěch našich dorostenců.

Turnaj ve Starém Městě můžeme hodnotit pozitivně, naši dorostenci přivezli čtyři body a zatím je to první ztráta dvou bodů v sezóně.

Sestava: Holiš, Marcoň, Pavelec, Volf, Tomek, Švancer, Vičánek, Steiger, Fiala, Svoboda, Mrázek, Hrabík, Ševčík