FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Nejmladší lvíčata opět v akci

Nejmladší lvíčata opět v akci
Přípravka si zahrála pohodový turnaj v Holešově a odnesla si cenné zkušenosti do do další části sezony.

Zlín Lions White:

Další zápasy naše lvíčata odehrála v Holešově. Hned v prvním zápase se potkala s tradičním soupeřem a to s Otrokovickými Panthery. Bohužel jsme neměli nikoho na střídání, ale to na hře nebylo vůbec znát. Sice jsme zápas prohráli, ale nemáme se za co stydět. Kluci na hřišti nechali všechno a soupeře pěkně potrápili. V druhém utkání jsme se utkali s týmem Slovácka, které jsme porazili. Jakmile se dohrál zápas, tak bez přestávky se kluci vrhli na Vsetín. Utkání se odehrávalo ve velkém tempu, které jsme udrželi až do konce a zaslouženě jsme vyhráli. 

Velké poděkování patří čtyřem rytířům (Lukášek, Tobi, Kuba a Honza), kteří odehráli většinu zápasů bez střídání a bojovali jako správní lvi a nechali na hřišti lví srdíčko.

Hodnotil trenér Vlasta.

Zlín Lions Blue:

I přes počáteční rozpaky, kvůli nižšímu počtu hráčů, se naši nejmenší lvi pustili do zápasů s maximálním nasazením, bojovností a touhou vyhrát. Ve všech zápasech exceloval v bráně Ráďa Ambrož, v útoku pak odvedl skvělou práci Pavlík Kopal, který si za turnaj zaslouží velkou pochvalu, ostatně jako celý tým. Musím zmínit útočné duo ve složení Filda Janča a Luky Lačík, kteří všechny ohromili svou skvělou hrou a nahrávkami, které se jen tak nevidí. 

Děkuji za skvělý turnaj! 

Hodnotil trenér Dan.