FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U15 se představila na domácí palubovce

U15 se představila na domácí palubovce
7. kolo Zlínské ligy starších žáků se odehrálo první listopadovou neděli v hale SPŠ ve Zlíně a na lvíčata čekala netradičně hned tři utkání.

Zlín Lions U15 - Panthers Otrokovice 10:2 (2:1, 4:0, 4:1) 

Turnaj jsme zahájili derby utkáním s šelmami z Otrokovic. Bohužel se opět opakovala situace z většiny našich turnajů a tou je velmi „vlažný“ vstup do prvního zápasu. Prvních 12 minut se lvíčata herně hledala, byla velmi nedůrazná a nepřesná… Když se k tomu přidala zlepšená hra Pantherů oproti poslednímu vzájemnému zápasu tak po první třetině byl stav 2:1 pro lvíčata. Do druhé třetiny kluci hru zpřesnili, přidali na důrazu a postupně převzali taktovku zápasu pevně do svých rukou a zaslouženě zvítězili. 

Zlín Lions U15 - 1. AC eFlorbal Uherský Brod 2:5 (1:3, 0:0, 1:2) 

Ve druhém utkání jsme se poprvé v této sezoně střetli s 1.AC eFlorbal Uherský Brod. S ohledem na dosavadní výsledky obou týmů zápas sliboval zajímavou podívanou. Soupeř šel v 6 minutě do vedení po tečované střele a za necelé dvě minutu přidal další dvě branky. Lvíčata ale bojovala dále a ještě v první třetině snížila na 1:3. Druhou část měla více ze hry lvíčata, soupeř bránil a hrozil rychlými brejky, které ale končily na dobře chytajícím Šimonovi. Hned na začátku třetí části lvíčata snížila na rozdíl jediné branky a velmi slušně zaplněná hala je hnala k vyrovnání. Bohužel jsme rychle inkasovali čtvrtou branku a i přes závěrečný tlak už jsme další branku nevstřelili a ještě jednu inkasovali. 

FbC Floorbee Orel Uherský Brod - Zlín Lions U15  1:18 (1:6, 0:4, 0:8)

V posledním zápase lvíčata nastoupila proti druhému týmu z Uh. Brodu, tedy FbC Floorbee Orel Uherský Brod. Broďané, kteří již měli v nohách také dva těžké zápasy a letos hrají většinou s mladšími žáky, už fyzicky nestačili a lvíčata si otevřela na domácí palubovce střelnici. Zápas tak skončil vysoko 18:1. 

Věříme, že až na úvod prvního zápasu lvíčata divákům předvedenou hrou udělala radost a věříme, že se do příště ještě zlepšíme. Moc děkujeme za mohutnou podporu všem rodičů a divákům, kteří po celou dobu turnaje, který trval od rána až do 15:00 neúnavně podporovali kluky z tribuny. Díky také ostatním lvíčatům a všem, kteří přišli a pomohli s organizací turnaje. 

Sestava Zlín Lions U15:
Šiška, Chovanec – Smetánka, Březík, Veselý, Holiš, Ševčík, M.Bureš, Juřica, Vít, Malík, Jiříček, Strouhal, Vodica, Drbal, Mračanský, Smetana, Nedbálek