FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky si z dalekého Krnova vezou 3 body

Juniorky si z dalekého Krnova vezou 3 body
Zlínské Lvice vybojovaly 3 body poměrně vysokou výhrou nad Šumperkem. Těsnou porážku utrpěly s domácím Krnovem.

Již při příjezdu na halu na nás čekalo nepříjemné překvapení. Holky ze Vsetína nedorazily kvůli problémům s dopravou a nám po domluvě s hráčkami z Krnova nezbylo nic jiného, než odehrát dva zápasy po sobě.

ZLÍN LIONS – FBC ASPER ŠUMPERK 7:2 (5:1, 2:0, 0:1)

Do zápasu jsme vstupovaly namotivované, protože tabulkově byl Šumperk tým, který bychom měly porazit levou zadní. Již ve třetí minutě se nám naskytla možnost skórovat v přesilovce, kterou bleskurychle využila Gabriela Čížová. Po dvou minutách však Šumperk využil zmatků v obraně a vyrovnal. Do 41. Minuty patřilo skóre pouze nám, kdy jsme přidaly dalších 6 gólů. Poté se však podruhé a naposled prosadil soupeř, kterému to tam nějakým zázrakem spadlo.

Góly a asistence: Gabriela Čížová (Adéla Hlaďová), Natálie Pavlicová (Adéla Hlaďová), Linda Pospíšilová (Anna Schovajsová), Barbora Klacková, Adéla Hlaďová (Natálie Pavlicová), Gabriela Čížová (Adéla Hlaďová), Klára Machů (Anna Gálová)

Sestava: Nikola Sajdová, Aneta Machů - Nikol Vaněčková, Anna Gálová, Tereza Perdochová, Natálie Hořáková - Gabriela Čížová, Adéla Hlaďová, Natálie Pavlicová, Barbora Klacková, Klára Machů, Aneta Krajčová, Kristýna Kapuciánová, Linda Pospíšilová, Anna Schovajsová

FBC ORCA KRNOV - ZLÍN LIONS 6:5 (3:2, 2:3, 1:0)

Druhý zápas nebyl tak jednoznačný. Už v druhé minutě otevřely soupeřky skóre rychlým gólem. Na ten však o 4 minuty později odpověděla Tereza Perdochová, čímž si zajistila svůj první gól za juniorky. Po brance Adély Hlaďové jsme si vzaly vedení, které si však během dalších dvou minut ukradl Krnov. Druhá třetina se nesla v duchu vylučování, která finální výsledek trochu ovlivnila, a následného dorovnávání. Do třetí třetiny se vstupovalo za vyrovnaného stavu 5:5, který však soupeřky následně v přesilové hře vylepšily ve svůj prospěch. Finální výsledek byl tedy 6:5 pro Krnov.

Góly a asistence: Tereza Perdochová (Aděla Hlaďová), Adéla Hlaďová (Gabriela Čižová), Adéla Hlaďová (Gabriela Čížová), Gabriela Čížová (Natálie Pavlicová), Adéla Hlaďová (Natálie Pavlicová)

Sestava: Aneta Machů, Nikola Sajdová - Nikol Vaněčková, Anna Gálová, Tereza Perdochová, Natálie Hořáková - Gabriela Čížová, Adéla Hlaďová, Natálie Pavlicová, Barbora Klacková, Klára Machů, Aneta Krajčová, Kristýna Kapuciánová, Linda Pospíšilová, Anna Schovajsová