FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

O víkendu bralo mužské áčko všechny body!

O víkendu bralo mužské áčko všechny body!
Po čtrnácti dnech jsme se opět vrátili na domácí palubovku v plné sestavě s chutí vyhrát. Na sobotní večer byl naplánovaný zápas proti FBC KOVO FRÝDEK-MÍSTEK a na neděli odpoledne zápas s týmem z Orlové.

Zlín Lions – FBC KOVO FRÝDEK-MÍSTEK 6:5

Do zápasu jsme nastoupili s velkou chutí a už po 10 minutách jsme vedli 4:0, ale už v jedenácté minutě skóroval soupeř a začal více hrát. My jsme po této brance nedokázali zužitkovat náš velký tlak a držení míčku. Zápas se odehrával ve vysokém tempu a až na druhou branku soupeře dokázal odpovědět Vlasťa Červenka, což bylo pro druhou třetinu vše. Do třetí třetiny vstoupil soupeř lépe a stáhl náskok na rozdíl jedné branky. Vítězství jsme udrželi i přes závěrečný soupeřův tlak.

Branky (asistence): 02:14 Jaroslav Vaněk (Petr Graclík)04:21 Petr Graclík (Jan Němeček)09:03 Jan Němeček (Petr Graclík)09:35 Vlastimil Červenka35:39 Vlastimil Červenka (Matěj Koňařík)49:27 Jan Vondřejc (Jan Němeček)

 

Zlín Lions – 1FBK EAGLES ORLOVÁ 8:6

Po úspěšné sobotě jsme nastoupili k Orlové s respektem a odhodláním získat další body. První třetinu jsme se snažili držet míček a soupeř zvolil taktiku rychlých protiútoků, taktiky vyšly gólově stejně. Ve druhé třetině jsme tahali za delší konec, hra se nám dařila a ukázali jsme soupeři a divákům naše kvality 4:2. Do třetí třetiny jsme vstoupili dobře a bojovně, ale po půlce třetiny jsme ztratili koncentraci a soupeř dokázal výsledek dorovnat. S tím jsme se nesmířili a po drobných změnách v sestavě, dvě minuty před koncem, vytvořil Červenka dvě šance pro Vaňka a ten mířil přesně. Zápas jsme i přes velké drama ve třetí třetině zvládli vítězně.

Branky (asistence): 08:38 Filip Horník27:48 Jaroslav Vaněk (Jan Vondřejc)28:31 Vlastimil Červenka (Jan Vondřejc)33:03 Jan Němeček (Petr Graclík)43:51 Lukáš Ondroušek (Jaroslav Vaněk)47:24 Jan Němeček (Petr Pospíšil)58:45 Jaroslav Vaněk (Vlastimil Červenka)59:41 Jaroslav Vaněk (Vlastimil Červenka)

 

Víkend nám ukázal, že máme velmi dobrý bojovný tým.

Děkujeme divákům za podporu a věřím, že nás podpoříte i v derby se Vsetínem.


Hodnotil trenér Miroslav Kořének.