FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U15 si zastřílela v Hluku

U15 si zastřílela v Hluku
5. kolo Zlínské ligy starších žáků hostila sportovní hala v Hluku a kluci se letos poprvé setkali s týmy FBC Spartak Hluk a FBC Slovácko.

Zlín Lions U15 -  FBK Spartak Hluk  15:2

Turnaj jsme zahájili s domácím týmem z Hluku. Do zápasu lvíčata nastoupila s velkou chutí, do soupeře se rychle zakousla, na konci třetí minuty již vedla 3:0 a otěže zápasu už pak držela v rukou pevně po celý zápas. Ve třetí třetině kluci trochu vypadli z rytmu, často bojovali se skákajícím míčkem  a zahuštěnou obranou soupeře, který jen zřídka opouštěl vlastní polovinu ale i tak utkání bezpečně dovedli do vítězného konce. V bráně si odbyl premiéru Kristian Moudrý, který inkasoval pouze 2x , jednou z rychlého brejku a podruhé si míček našel cestu do sítě ze schované střely od jednoho z Hluckých obránců.

FBC Slovácko -  Zlín Lions U15  0:25

Do druhého utkání jsme nastoupili v bráně s Adamem Rekem, který dnes slavil 13.narozeniny. Aďasovi zápas vyšel velmi dobře, bránu zamkl a za svá záda nepustil žádný míček. Kluci v poli navázali na první dvě třetiny z prvního zápasu a pohlednými akcemi bavili nejen rodiče na tribuně,  ale také trenéry  a svému soupeři stříleli jednu branku za druhou. Celé utkání udrželi koncentraci a chuť do hry a  skore se nakonec zastavilo na hrozivých 25:0. Do střelecké listiny se vedle tradičních opor a střelců zapsal také druhý dnešní novic ve starších žácích Vojta Drbal, který dokonce dosáhl svého první hattricku v této věkové kategori

Sestava Zlín Lions U15:
Rek, Moudrý – Smetánka, Březík, Veselý, Holiš, Ševčík, M.Bureš, Vodica, Vít, Malík, Juřica, Strouhal, Vingárek, Drbal, Mračanský, Nikolov 

Kluci potvrdili dobrou formu ze začátku sezony, jejich hra má zlepšující se tendenci  i když stále máme na čem pracovat a kde se zlepšovat.  Už se všichni moc těšíme na domácí turnaj 4.11, kdy se utkáme se třemi nejlepšími týmy soutěže.