FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky si v Přerově připisují další výhru

Juniorky si v Přerově připisují další výhru
Juniorky si připisují další výhru po výhře 4:1 nad domácím Přerovem. Silnější Olomouc už však byla nad jejich síly, když padly po bojovném výkonu 0:7.

Zlín Lions - FBC Přerov 4:1 (1:0, 1:0, 2:1)

V prvním ranním utkání se lvice potkaly s domácíma holkama z Přerova. Holky od začátku měly převahu, kterou se jim povedlo v první třetině přetavit v jeden gól v podání Adély Hlaďové. Druhá třetina se nesla v podobném duchu a skončila i stejným skóre i stejnou střelkyní branky, kterou byla opět Adéla Hlaďová. Ve třetí třetině lvice pokračovaly ve stejném tempu a přidaly další dvě branky, nejprve dokončila čistý hattrick Adéla Hlaďová a poté se k ní přidala i Kristýna Kapuciánová. Za tohoto stavu přišlo na řadu pár změn a rotací v sestavě, bohužel se nepovedlo udržet čisté konto vzadu, ale i tak si holky připsaly další výhru a 3 body do tabulky.

Branky a asistence: Hlaďová (K. Machů), Hlaďová (Schovajsová), Hlaďová (Gálová), Kapuciánová

Sestava: Pivodová, A. Machů - Gálová, K. Machů, Perdochová, Hořáková - Klacková, Hlaďová, Krajčová, Čížová, Pospíšilová, Pavlicová, Schovajsová, Kapuciánová


FBS Olomouc - Zlín Lions 0:7 (0:0, 4:0, 3:0)

Druhý soupeř byl trochu z jiného soudku, proti lvicím nastoupily soupeřky z Olomouce, včetně některých, které už si stihly připsat i start v extralize žen, takže pro holky velká výzva a zkušenost. První třetina dokonce skončila bezbrankovou remízou a mohla skončit daleko líp, bohužel se holkám nepovedlo využít jejich šance. Oproti předchozímu zápasu se v tomto zápase měnily strany a nebylo to ono. Olomouc vstoupila do této třetiny velice aktivně a během sedmi minut si vypracovaly čtyřbrankový náskok. Na poslední třetinu se holky vrátily na “svoji” stranu a nedaly svoji kůži lacino. Ovšem zatímco soupeřky ukázaly svou kvalitu a trestaly téměř každou chybu, tak lvice ze svých čtyř větších příležitostí na skórování neproměnily ani jednu, a tak odešly z tohoto zápasu s porážkou 0:7. Holky však ukázaly velkou bojovnost a byla to pro všechny rozhodně velká zkušenost, která jim pomůže v dalších zápasech.


Sestava: A. Machů, Pivodová - Gálová, K. Machů, Perdochová, Hořáková - Klacková, Hlaďová, Krajčová, Čížová, Pospíšilová, Pavlicová, Schovajsová, Kapuciánová