FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mužské áčko před domácím publikem stoprocentní.

Mužské áčko před domácím publikem stoprocentní.
Po nepovedeném začátku ligy jsme se opět vrátili na domácí palubovku téměř v plné sestavě s chutí vyhrát a užít si zápasy. Na sobotní večer byl naplánovaný zápas proti nováčkovi divize FBK Jeseník a na neděli odpoledne zápas s týmem z Krnova, kterému jsme chtěli vrátit loňskou porážku.

Zlín Lions – FBK Jeseník  8:3

Do zápasu jsme nastoupili nachystaní a nenechali jsme nic náhodě. Už v 7 minutě otevřel skóre Jarda Vaněk po precizní kombinaci s Honzou Němečkem. Na to dokázal hned v 8 minutě po naší chybě zareagovat Jeseník. Další gól padl až v 19 minutě, když po úspěšném souboji překonal brankáře hostů Lovecký a asistoval Míša Baroň. Ke konci třetiny přidal gól do šatny Peťa Graclík a opět asistoval Honza Němeček.                                                                                                                                                     

Do druhé třetiny jsme vstoupili aktivněji. Soupeře překonal ve 27 minutě Jarda Vaněk po nahrávce Končetíka. V 31 minutě stahuje Jeseník na 4:2. Potom už byla hra v naší režii a po několika neúspěšných akcích našeho celku  zakončil Matěj Koňařík po nahrávce Červenky. Ve 40 minutě si gólman neporozuměl s kapitánem a po chybném výhozu soupeř snížil na 5:2.                                        

Třetí třetinu jsme byli aktivnějším celkem, což bylo vidět i na výsledku. V 44 minutě zvyšuje Vaněk po nahrávce Němečka, 48 minuta v přesilovce trestá Graclík po nahrávce Pospíšila. Skóre na 8:3 upevnil v 54 minutě Končitík.

 

Zlín Lions – FBC Orca Krnov 15:5

Po úspěšné sobotě jsme nastoupili proti Krnovu s odhodláním vrátit jim loňskou porážku. První třetinu jsme  zvládli bez ztráty kytičky 6:0. Ve druhé třetině se zápas začal vyhrocovat, ale zvládli jsme 4:2. Třetí třetina byla ve znamení ostrých soubojů u mantinelu a množství našich chyb, ale i toto jsme zvládli na konečný výsledek 15:5.

branky (asistence): 06:36 Michal Baroň (Matěj Koňařík)11:00 Jan Vondřejc (Jan Němeček)13:26 Petr Graclík (Petr Pospíšil)14:36 Jaroslav Lovecký17:15Jan Němeček (Pavel Balusek)19:51 Petr Graclík (Matěj Koňařík)21:52 Matěj Koňařík (Michal Baroň)29:21 Jaroslav Lovecký35:21 Petr Pospíšil (Matěj Koňařík)39:54 Pavel Balusek (Jaroslav Lovecký)43:29 Matěj Koňařík (Michal Baroň)43:56 Jaroslav Lovecký (Miroslav Končitík)48:25 Lukáš Ondroušek(Petr Pospíšil)58:02 Jaroslav Lovecký58:14 Pavel Balusek (Jan Němeček)

 

Za výkon a týmovost chci poděkovat celému týmu a našim divákům za podporu.

Hodnotil trenér: Miroslav Kořének