FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenky vybojovaly 3 body ve Znojmě

Dorostenkám se ve Znojmě podařilo ukořistit 3 body, kdy porazily domácí Znojmo 4:2. Na brněnské soupeřky nestačily a podlehly 7:2.

Zlín Lions - TJ Znojmo LAUFEN CZ 4:2 (1:0,1:1,2:1)

V prvním zápase lvice poměřily své síly s domácím Znojmem. Do vedení se dostaly jako první, a to dokonce ve vlastním oslabení, kdy se prosadila Gabriela Čížová. V dobrém výkonu pokračovaly hráčky i v další třetině, když navýšila náskok Lucie Ponížilová. Zápas byl hodně rychlý. Hrálo se nahoru dolů. Soupeřkám se podařilo sice snížilt, ale i po druhé třetině držely lvice vedení. Ve 3. třetině po krásné akci, která pramenila u obránců, lvice navýšily svůj náskok, kdy se trefila Adéla Hlaďová. Domácí se rozhodně nevzdávaly a povedlo se jim dát kontaktní branku na 3:2, po které následoval dokonce i time-out. Nějaké drama však lvice nedopustily, jelikož chvíli po vhazování byla úspěšná Barbora Klacková, která vrátila zpět dvougólový náskok. Soupeřky to zkusily poté ještě i v šesti bez brankářky, ale bez úspěchu. Lvice si tak připsaly první tři body do tabulky.

Branky: Čížová, Ponížilová, Hlaďová, Klacková

Sestava: Richterová, Pivodová - Gálová, Vaněčková, Hořáková, Hubíková - Klacková, Krajčová, Ponížilová, Čížová, Hlaďová, Machů, Schovajsová, Pospíšilová, Kapuciánová

 


Bulldogs Brno - Zlín Lions 7:2 (4:0,1:1,2:1)

Vstup do druhého zápasu proti buldočkám z Brna lvicím úplně nevyšel. Po čtyřech minutách už to bylo 3:0 pro soupeřky a do konce třetiny přidaly buldočky ještě jednu branku. Ve druhé třetině byl rozdíl už pěti branek, ale lvice se nevzdávaly a bojovaly. Lvice měly několik šancí, ale bohužel bez úspěšného zakončení. Bojovnost Lvic přinesla přece jenom ovoce, kdy se po pěkné akci prosadila Kristýna Kapuciánová. Do poslední části šly tedy holky za stavu 1:5. Ačkoliv soupeřky zvýšily svůj náskok ještě o další dvě branky, tak poslední slovo měly naše lvice, neboť se trefila Lucka Ponížilová a stanovila tak konečné skóre na 7:2.

Branky: Kapuciánová, Ponížilová

Sestava: Pivodová, Richterová - Gálová, Vaněčková, Hořáková, Hubíková - Klacková, Krajčová, Ponížilová, Čížová, Hlaďová, Machů, Schovajsová, Pospíšilová, Kapuciánová