FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Turnaj přípravky na domácí palubovce

Turnaj přípravky na domácí palubovce
Přípravka odehrála v neděli 7.10 svůj druhý turnaj v sezoně. Tentokrát na domácí palubovce.

Tým Lions White

Bílý tým již od začátku turnaje nastolil vysoké tempo hry. Bohužel jsme v prvním zápase narazili na zkušené Otrokovice a zápas se nám moc nevyvedl. Druhý zápas jsme odehráli proti méně zkušenému Vsetínu. Výsledné skóre bylo proto vyrovnanější.

Chci poděkovat všem hráčům za objetavé pojetí celého turnaje. Jmenovitě tým white reprezentovali:  Domča Mahďák, Jan Bělíček Lukáš Krčmář, Filda Janča, Kuba Černošek, Viky Lunga, Radek Ambrož 

Tým Lions Blue

Děti se v letošní sezóně poprvé představili na domácí půdě tedy ve Zlíně na strojárně. Bohužel na turnaj dorazily jen 4 týmy v naší skupině. Našim prvním soupeřem se staly Otrokovice, se kterými jsme odehráli krásný a fyzicky náročný zápas. Tento zápas, plný krásných akcí, skončil remízou. Druhý zápas jsme hráli proti Holešovu. Znovu se bylo na co dívat, akce střídala akci, a taktéž zápas skončil remízou. Posledním soupeřem ve skupině byl Hluk. Skóre se vyvíjelo jednoznačně už od začátku a došli jsme si pro jednoznačné a odmakané vítězství.

Tímto bych chtěl poděkovat těmto hráčům: Kryštofovi, Davčovi, Erikovi, Pavlíkovi, Tobimu a Jáchymkovi za bojovný a týmový výkon.

Shrnutí:

Jak už jsem naťukl na začátku, někteří soupeři bohužel nedojeli ,a to z obou skupin. Ale my jsme si to zpestřili a některé děti si zahráli 3 přátelské zápasy navíc. V prvním případě nás vyzvaly Otrokovice, poté se odehrálo utkání mezi Zlín Lions Blue a White plné zvratů, ale hlavně proti kamarádům a spoluhráčům, kde zvítězili všichni zúčastnění. Ti co měli nejvíce energie, tak zůstali ještě na poslední přátelské utkání proti Vsetínu. 

Trenéři Vondy, Vlasta a Dan by chtěli poděkovat všem zúčastněným, za bojovné a odmakané zápasy plné individuálních, ale i týmových, krásných akcí. V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat Honzovi Bělíčkovi za krásné fair play gesto. 

Díky za turnaj a těšíme se na další.

Hodotili trenéři Vlasta a Vondy.