FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

5. ročník Lions DRAKIÁDY je tady!

5. ročník Lions DRAKIÁDY je tady!
Není to tak dávno, co jsme pro Lvíčata připravovali první ročník Drakiády. V letošní sezóně slaví Lions Drakiáda 5. narozeniny a tak jsme se rozhodli, že se výročí musí pořádně oslavit.

Akce startuje v sobotu 13. 10. od 13:00. Sraz máme na travnaté ploše na Jižních svazích (psí loučka), nejlépe se za námi dostanete, když vystoupíte na zastávce Kocanda, nebo zaparkujete auto přímo na Podlesí V. 

Drakiáda se koná v případě příznivého počasí (bude nádherně a určitě bude pořádně foukat), náplní je nejen soutěž v pouštění draků tzv. drakiádnictví - kdo nejvýše, nejdále, nejdéle, komu nejdříve uletí a komu nejdál, komu vůbec nezvlétne, největší drak, nejmenší drak atd. ;-), ale také soutěže v netradičních sportovních hrách.  

Na závěr opečeme špekáčky, posedíme a v příjemném prostředí můžeme společně probrat spoustu věcí, na které není během tréninků a turnajů moc času. 

Prosíme zejména rodiče nejmladších kategorií, aby na Týmuj zadali svou případnou účast ať víme, kolik je třeba koupit špekáčků a pečiva, diplomů a odměn do soutěží. 

Moc se na Vás všechny těšíme! 

Jak vypadaly všechny předchozí ročníky se můžete podívat ve fotogalerii. Pěkně nám Lvíčata rostou, co?