FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

V Otrokovicích brala U15 všechny body

V Otrokovicích brala U15 všechny body
V sobotu odehrála U15 druhé kolo zlínské ligy starších žáků. Nejprve se kluci dokázali vypořádat se Vsetínem a pak následoval souboj s klukama z Holešova.

Zlín Lions U15 - Florbal Vsetín 26:1

Už z rozvičky bylo patrné, že mladý tým Valachů nečeká jednoduchý zápas. Na soupisce měl VSetín převážně hráče z mladších žáků, kteří ukázali, že na tom nejsou vůbac špatně, ale přece jen proti fyzicky vyspělým a technicky zdatným Lvíčatům neměli Valaši šanci a kluci si během zápasu otevřeli střelnici. 

Zlín Lions U15 - Florbal Holešov 11:2

Do zápasu s Holešovem jsme vstoupili po krátké, desetiminutové pauze ihned po zápase se Vsetínem. Zápas to byl o jeden level kvalitnější a kluci najednou zjistili, že taky musí přidat, jelikož Holešov disponuje několika šikovnými hráči. Na branku Víta Malíka ještě soupeř reagoval gólem našeho spoluhráče z letních turnajů Ondry Balnera, pak ale kluci zlepšili hru a dokázali si poradit i s urostlým brankářem Holešova. 

Sestava: Šiška, Rek, Březík, Smetánka, Steiger, Bureš, Strouhal, Juřica, Holiš, Ševčík, Veselý, Vít, Malík, Vodica, Mračanský, Prokůpek, Nedbálek

Kluci se na turnaji prezentovali zlepšenou hrou, cílem byla zejména zapracovat na odvaze obránců hrát aktivně dopředu. Kluci v zadu úkol splnili, v útoku mají kluci volnou ruku, jen je třeba zapojit více kreativity a některé situace vyhodnocovat lépe. Jsme na začátku sezóny, pokud bude práce v tréninku a přístup na zápasech pokračovat stejným tempem, tak budou trenéři velmi spokojeni. Týmový duch s každým tréninkem a zápasem roste, což je skvělá zpráva.