FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Muži B na prvním turnaji bez bodu

Muži B na prvním turnaji bez bodu
V sobotu 22.9. vyjel „B“ team zlínských lvů k prvnímu turnaji této sezony. Na začátek lvy nečekalo nic jednoduchého. V prvním zápase nás čekal nelehký soupeř a to rezerva otrokovických Panterů.

Zlín Lions „B“ – Panthers Otrokovice „B“   6:13

I přesto, že jsme na první turnaj v sezoně vyjeli se značně oslabenou sestavou, rozhodli jsme se, že Panterům nedáme nic zadarmo. Začátek utkání byl vyrovnanou partií. Hned v 8 minutě se po přihrávce Vicherka trefil do horního rohu branky Baroň. Radost z gólu však netrvala dlouho, jelikož se za necelou minutu trefil otrokovický Kempa a bylo srovnáno – 1:1. Gólová přetahovaná trvala zhruba do poloviny zápasu, kdy jsme s Pantery stále drželi víceméně krok a na tabuli svítil dočasný výsledek 6:7. Ve druhé polovině utkání nám bohužel došly síly, přestali jsme běhat a Panteři převzali taktovku utkání. Další branky jsme nepřidaly a tak radost mohli zažívat už pouze otrokovičtí, kteří se velice jednoduše dostávali do střeleckých šancí, které také proměnily. Konečný stav utkání tak skončil 6:13.

 

SK Snipers Slavičín – Zlín Lions „B“    6:1

Po jednozápasové pauze nás čekal „starý známý“ team slavičínských snajprů, se kterým jsme v minulé sezoně soupeřili o první místo tabulky. Utkání začalo sympatickou hrou obou teamů, kdy se činili brankáři obou družstev. Byli to však slavičínští, kteří se radovali. Minutu před koncem první třetiny propálil dobře chytajícího Procházku Papež – 1:0. Druhá třetina se nám vůbec nepovedla, chyběl pohyb, myšlenka, střela -  slavičínští trestali naši pasivitu góly. Chvíli před koncem se trefil Baroň a zkorigoval alespoň stav utkání na 5:1. Ve třetí třetině jsme se snažili ještě něco s utkáním udělat, ovšem naše akce ztroskotaly na kompaktně hrajících domácích  a také na jejich golmanovi. Gól se nám už bohužel vstřelit nepodařilo a tak po závěrečné brance domácího Jančeka skončilo utkání 6:1.

„I když jsme na utkání jeli v osekané sestavě, věřil jsem, že se nám podaří získat alepoň nějaké body do tabulky. Bohužel se tak nestalo.  Pokud do zápasu člověk nedá 100%, je to pak dost vidět v samotné hře, každý se musí zamyslet a příště vymáčknout rovných 150 %. Nic se ovšem neděje, je začátek sezony a máme tedy na čem pracovat. Věřím, že příští turnaj bude úspěšný a urveme prvních pár bodů“ zhodnotil první dvojzápas hrající trenér Vicherek.