FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U15 odstartovala sezónu v Bánově

U15 odstartovala sezónu v Bánově
Starší žáci zahájili sezónu výjezdem do Bánova, kde je čekali Panteři z Otrokovic a také hráči Orla Uherského Brodu. S týmem již vyrazily obě posily Kuba Holiš a Kája Ševčík, která k nám přestoupily právě z Panterů a hned se kluci zařadili mezi opory Lvíčat.

Panthers Otrokovice - Zlín Lions U15   2:13

Kluci se na úvodní zápas sezóny moc těšili, jenže hned po devatenácti vteřinách je zpražili Panteři, kteří se po dorážce ujali vedení. Ještě v první třetině si však hoši vzali vedení zpět na svou stranu. Po zbytek utkání Lvíčata hro kontrolovala a přidávala do sítě soupeře. Opravdu velkou pochvalu si zaslouží brankář Panterů Saša Pujin, který dokázal další velké množství šancí Lvíčat zastavit. 

Zlín Lions U15 - FbC Orel Uherský Brod 10:3 

Proti Orlu jsme inkasovali hned po patnácti vteřinách a Brod ukázal, že se kluků rozhodně bát nebude. Během dvou minut jsme si vzali vedení zpět, Orel dokázal ještě jednou odpovědět, ale pak už to byli kluci, kteří dávali branky. Při chuti byl hlavně Víťa Malík, který vstřelil hned polovinu branek do sítě soupeře. 

První turnaj ukázal, že na útočné polovině soupeře jsme velmi silní a v lize budeme všem zle zatápět. Naopak musíme přidat při založení útočných kombinací, kde nás nejvíce tlačí bota. Pochvalu za velkou bojovnost zaslouží Martin Mračanský, který ve dvou zápasech i díky tomu, že žádnou akci nevypustil, vstřelil pět branek. 

Malou fotogalerii ze zápasu naleznete na klubovém Flickru zde: https://www.flickr.com/photos/162509204@N05/albums/72157673735807398

Sestava: Šiška, Chovanec, Steiger, Vodica, Ševčík, Holiš, Veselý, Bureš, Smetánka, Malík, Vít, Smetana, Juřica, Strouhal, Nedbálek, Mračanský, Nikolov