FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Evropský týden sportu ve Zlín Lions

Evropský týden sportu ve Zlín Lions
V termínu 23. – 30. 9. 2018 se koná akce Evropský týden sportu, který proběhne pod záštitou Evropské komise na podporu sportu a pohybové aktivity a v organizaci Českého olympijského výboru.

Ústřední motiv kampaně je spojený s hashtagem #BeActive, který se prolíná celou komunikací a jednoznačně definuje, o co vlastně v kampani jde. Cílem této celoevropské kampaně je motivovat lidi ke zvýšenému pohybu, což je také primárním cílem Zlín Lions, nejen u mládeže. Rozhodli jsme se do akce zapojit formou náborové kampaně, kdy v neděli 30. 9. od 14 do 16 hod. uspořádáme na hale SPŠ ve Zlíně ukázkový trénink. „Když jsme zahlédli pobídku přidat se do aktivit kampaně, ani chvilku jsme neváhali,“ vysvětluje manažer klubu Jan Krkoška. Zlín Lions se tak zapisují na mapu subjektů, které si uvědomují negativní trend snižující se pohybové aktivity napříč všemi věkovými kategoriemi.

Ukázkový trénink proběhne na zápasové hale Zlín Lions, na Střední průmyslové škole a je určen pro všechny dívčí i chlapecké věkové kategorie. „Rádi bychom zájemcům o florbal představili náš sport, dáme jim možnost vyzkoušet si trénink, pobavit se s trenéry a navíc díky podpoře ze strany Českého olympijského výboru budeme mít pro účastníky hezké dárky,“ doplňuje Jan Krkoška. Florbalové vybavení bude k dispozici, stačí pouze sportovní oblečení a obuv do haly.

Takže pokud jste někdy přemýšleli o tom, že byste si chtěli florbal vyzkoušet, máte nyní jedinečnou příležitost 😊

 

Ukázkový trénink Zlín Lions

neděle 30. září 2018, 14-16 hod.

SPŠ Zlín


Evropský týden sportu