FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Uživáme si Prague Games!

Uživáme si Prague Games!
Lvíčata se vydala na další mezinárodní turnaj, tentokrát do Prahy na Prague Games 2018. Nabírat zkušenosti přijela U13, U15 a U17, držte palce!

DEN 0.

Lvíčata si na cestu přivstala a vlakem se vydala směr Praha. Vše proběhlo hladce, kluci většinu času prospali. Následoval první rozchod v nákupním středisku Harfa, kde jsme se zaregistrovali a získali turnajové náramky. Po úspěšném ubytování a krátkém odpočinku jedeme sehrát přátelský zápas s Klokany z FbŠ Bohemians.

Přáteláky byly super, dobrá příprava na samotný turnaj. Jedinou, a to dost podstatnou kaňkou, je zranění Honzy Marconě. Proběhlo vyšetření a návštěva fyzioterapeuta, o rozsahu zranění budeme informovat.

A jak to vypadá v čase volna? Lvíčata se rozhodně umí bavit!

DEN 1.

Po snídani se Lvíčata rozutekla do hal, kde je čekaly první zápasy. A vstup do turnaje to byl skvělý! U13 porazila Zug United B13 White v poměru 5:1, U15 si poradila s lotyšskými kluky FBK Ādaži 4:0 a U17 porazila TJ Slovan Havířov 5:3.

Za nedochvilnost nebo nedodržování večerky klikujeme! :)

Když má trenér Matěj správné kontakty, jde všechno líp...Honzu Marconě si vzal do parády Karel Pelikán z Fyzioterapie Pelikán a ten tak mohl konečně odložit berle. Děkujeme za okamžitou pomoc!

Švédové zdoláni, za odměnu si U15 vybrala podvečerní romantickou procházku centrem Prahy. U13 zdolala Orlovou 3:2 a Lvíčata měla nařízen klid na ubikaci (pobavil dnes mimo jiné dotaz, co je ubikace :))) Dorosti padli se švedským Fbc Lerum 1:4. "Zdravíme všechny rodiče a fanoušky a moc děkujeme za podporu, kterou vnímáme a ceníme si jí."

DEN 2.

Mladší žáci  v ranním zápase nedali šanci Prešovu, vyhráli 8:0 a také celou skupinu. Pro dnešek mají volno, které využijí k návštěvě jumpparku a památek v Praze. U15 remizovala v posledním zápase skupiny s Zurichem United 3:3, ve skupině skončila druhá jen o skóre a od 14:40 ji bude soupeřem ve 32 finále Fbc Rokycany. 

Dorostenci skončili také druzí ve skupině, když v ranním zápase vyhrali 8:0. Od 19:30 nastoupí kluci v 1/16 finále proti Snipers Bratislava. Držte nám palce, vyřazovací boje jsou tady!!!

U15 je v osmifinále!

Den 3.

Play off v plném proudu, U13 poráží Havířov a jde také do osmifinále proti Bulldogs Brno!

Radost Lvíčat po postupu do čtvrtfinále, umíme se radovat!