FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Příměstský LIONS KEMP 2019

Příměstský LIONS KEMP 2019

Tradiční příměstský Lions kemp se pro zájemce nejen z florbalového prostředí opět uskuteční na Střední průmyslové škole strojnické ve Zlíně v termínu 15. - 19. července. Přihlásit se mohou děti ve věku od 6 do 15 let, cena kempu je 2 500 Kč

Všichni účastníci opět obdrží oficiální kempové tričko a další drobnosti jako dárek od partnera eflorbal.cz Pětidenní kemp je zaměřen nejen na florbal, ale na rozvoj všestranných pohybových dovedností. V rámci tréninků nebudeme jen uvnitř haly, ale využijeme také venkovní hřiště s umělou trávou a atletickým oválem. Vyrazíme i do přírody, celý jeden den bude vyhrazen pro výlet spojený s netradičními hrami a když nám vyjde počasí, tak si zajdeme i na koupák. Velkým zpestřením pak bude také absolvování tréninků pod vedením profesionálního kondičního trenéra v prostorech fitness klubu Vita Sana. V letošním roce si všichni účastníci vyzkouší novou multifunkční gymnastickou halu, kde si pod vedením trenéra gymnastiky vyzkouší prvky stále více populárního parkouru. O účastníky tak bude parádně postaráno, Lions Kemp 2019 není jen o florbale, ale o komplexním pohybovém rozvoji.

Strava ve formě oběda bude zajištěna v nedaleké restauraci. A také si pochutnáme na dopoledních a odpoledních svačinkách. Účastníci budou rozděleni na tréninkové skupiny, kterým se budu věnovat ověření trenéři Zlín Lions v čele s šéftreném klubu Matějem Koňaříkem, a také superligoví hráči Panthers Otrokovice Matěj Kostka nebo Kuba Haša.

Počet účastníků je omezen, proto neváhejte s přihláškou.

Pro účast je nutné odevzdat všechny dokumenty - přihlášku, podmínky a potvrzení od lékaře o způsobilosti dítěte zúčastnit se kempu! Vše následně předat trenérům nebo zaslat naskenované na e-mail sekretar@zlinlions.cz Potvrzení o bezinfekčnosti je nutné přinést v první den kempu.

Dokumenty ke stažení:

Přihláška

Podmínky

Potvrzení od lékaře

Potvrzení o bezinfekčnosti