FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Ukončení sezóny na Mladcové

Ukončení sezóny na Mladcové
Po roční pauze se nám podařilo zorganizovat ukončení sezóny, kde se sešly mládežnické kategorie Lvíčat. Volba nových prostor na Mladcové se osvědčila, našli jsme zde parádní zázemí.

Nejprve se ve sportovním areálu sešla naše nejmenší Lvíčata z řad přípravky a elévů samozřejmě doplnění o své rodiče. Kluci a holky se po celou dobu skvěle bavili, na výběr měli softball, fotbal a hod raketkou do dálky. U softballu chvilku trvalo, než si Lvíčata alespoň z jedné třetiny zapamatovala pravidla :) Komu se podařilo odpálit míček těžkou palkou, tak sklidil velkou pochvalu od svých spoluhráčů. Hřiště na fotbálek žilo svým od začátku až do konce akce, trenéři Vlasta s Vondy měli kluky pod kontrolou. Na hodu raketkou se kluci sami přesvědčili, že hod pískací raketkou není žádná sranda. 

Po skončení sportovních aktivit si Lvíčata opekla špekáčky a pomalu je střídali kluci a holky z mladších, starších žáků a dorostenek. Aniž to bylo v plánu, tak se uskutečnil prestižní fotbalový souboj mezi Lvíčaty a rodiči, kteří byli posíleni o trenéry. Jak už to bývá zvykem, tak  skvělé výkony předváděl v brance Peťa Šiška, obranu tvrdil Bureš senior a o góly se pak starali hlavně trenéři. Třebaže kluků a holek bylo přes třicet, tak rodičové jim nedali moc šancí a zápas jasně ovládli. 

Během celé akce se vypilo 130 litrů limonády, snědlo 200 špekáčků a několik bochníků chleba. Děkujeme všem za účast a věříme, že se na stejném místě uvidíme i za rok.