FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci se rozloučili se sezónou na domácí palubovce!

Mladší žáci se rozloučili se sezónou na domácí palubovce!
V 8:00 na značkách zaznělo na pátečním tréninku od trenéra, když kluci odcházeli do šatny a nemohli se dočkat dalšího dne. Sobotní ráno doprovázela veselá nálada, která se nesla celým sobotním turnajem. Hřiště bylo nachystáno, zbývalo jen dolepit brankoviště. Do dresů kluci vlétli jako vítr a čekalo se jen na první hvizd rozhodčích.

Zlín Lions U13 – Panthers Otrokovice (3:4)

Již prvních několik minut zápasu ukázalo, že utkání opět bude pestré tak, jak se sluší a patří na regionální derby se „sousedy“ 🙂 Panteři šli do vedení již o tři branky. Kluci si řekli, že chtějí bojovat jako lvi, stejně jako ve vzkazu, který ráno poslali na podporu svých starších kamarádů. Padlo několik golů do branky soupeře a bylo opět o co hrát 3:3. V závěru zápasu jsme stíhali gólový náskok soupeře, ale ani v závěrečném tlaku se nám to nepovedlo.

Branky: Prusenovský (2x), Inderka

 

Zlín Lions U13 – FBk Valašské Meziříčí (5:0)

Druhý zápas žáci soupeře téměř k ničemu nepustili a utkání hladce dotáhli do zdárného konce a vyhráli.

Branky: Prusenovský, Barbořík, Drbal, Smetana, Nikolov

 Zlín Lions U13 – Orel Uherský Brod FBC Floorbee (2:8)

Před posledním zápasem by se dala nervozita krájet, ale o tom, že všichni chtějí vyhrát nebylo pochyb. V úvodním dějství jsme se střelecky nedokázali prosadit. Soupeř byl efektivnější ve střelbě a dokázal vstřelit několik branek, na které  jsme již nebyli schopni odpovědět a druhý zápas si výhru odvezl soupeř.

Sestava:  Rek, Minařík, Žáček M. – Prusenovský, Rajch, Klímek, Nedbálek, Chajrušev, Paseka, Barbořík, Tichý, Drbal, Inderka, Žáček O., Vingárek, Smetana, Richter,, Nikolov

Hodnocení trenéra Josefa Obdržálka: Z turnaje si odvážíme jednu výhru, ale rozhodně bych z toho nevěšel hlavu, ukázali jsme, že florbal hrát rozhodně umíme. 🙂Zápasy letošního ročníku jsou u konce a za celou sezonu kluci ušli velký florbalový kus cesty, ať už někteří menšími, či někteří většími krůčky. Bojovali jsme jako tým! Většina z kluků letos bude odcházet do starší kategorie, kde poznají florbal, který je rychlejší i techničtější a čekají je další výzvy. Přeji jim ať se daří a BOJUJÍ JAKO LVI! Poděkování patří též rodičům, kteří s námi jezdili na zápasy a podporovali děti jak v hledišti, tak i mimo florbalové dění, protože bez nich by to rozhodně nešlo 🙂

 

 Fotografie: Josef „Irbe“ Procházka