FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Hlaste se na letní Lions kempy

Hlaste se na letní Lions kempy
Již od založení klubu připravujeme pro naše členy opravdu vymazlené florbalové kempy. Nejinak tomu bude i letos, kdy se můžete těšit jak na příměstskou variantu, tak na pobytový kemp v naší oblíbené destinaci v Bystřici pod Hostýnem. Neskromně můžeme nazvat tyto dvě akcí z dílny Lions za ty nejlepší na světě!

Již od založení klubu připravujeme pro naše členy opravdu vymazlené florbalové kempy. Nejinak tomu bude i letos, kdy se můžete těšit jak na příměstskou variantu, tak na pobytový kemp v naší oblíbené destinaci v Bystřici pod Hostýnem. 

PŘÍMĚSTSKÝ LIONS KEMP 2021 VE ZLÍNĚ 

V minulém roce jsme si pro vás připravili lahůdku v podobě změny prostor. Sportcentrum Maty se osvědčilo a i letos budou účastníci kempu využívat skvělé prostory a rodinné prostředí, které nám nabízí rodina Štěpaníků. Na již 7. příměstský Lions kemp se nyní můžete hlásit. 

Florbalová plocha opět vznikne místo čtyř badmintonových hřišť, vedlejší tenisové hřiště nám poslouží nejen pro hru sportovních her, ale také jako spací plocha. Čekají vás také aerobní sály s fitboxem či trampolínkami. Loňský experiment se spaním se nám osvědčil a i letos bude součástí kempu! Určitě také zavítáme do gymnastické haly, kde se zdokonalíme v parkouru. 

Opět si také vychutnáme půldenní výlet na kolech a turistiku zakončenou zchlazením ve vyhřívaném koupališti u Hotelu Lázně Kostelec! 

Na co všechno se mohou účastníci kempu těšit? 

- Sportcentrum Maty (velká florbalová plocha, vnitřní plocha pro netradiční sportovní hry, aerobní sály s instruktorem, venkovní        workoutové hřiště)

- Stadion mládeže (základy atletických disciplín, sportovní hry jako softball atd.)

- Ve středu vyjedeme na kolech na celodenní výlet, opečeme špekáčky, vykoupeme se v bazénu

- Opět navštívíme gymnastickou halu, kde si vyzkoušíme základy parkouru

- Společné přespání v hale spojené s večerní týmovou hrou!

- Svačinky, oběd a pitný režim v průběhu celého kempu

O děti se budou starat zkušení a kvalifikovaní trenéři a trenérky.

Termín: 19. 7. - 23. 7. 2021 

Cena: 2 500 Kč

Pokud máte zájem, tak o přihlášky se hlaste u Honzy Krkošky na mailu sekretar@zlinlions.cz, tel. 608 965 616

POBYTOVÝ LIONS KEMP V BYSTŘICI POD HOSTÝNEM 

Šestý ročník pobytového kempu pro florbalové nadšence se tradičně uskuteční v Bystřici pod Hostýnem, kde máme parádní podmínky. Kluci a holky mají v rámci kempu dvakrát tréninky v hale a dvakrát venku. Jeden den je určen pro obvyklou návštěvu Svatého Hostýna, po cestě opékáme špekáčky a hrajeme netradiční hry v lese. Po loňské premiéře budou mít kluci a holky opět možnost zvolit mezi celodenním výletem na horském kole nebo turistikou! 

Tento kemp je určen pro pokročilé hráče. Již po několikáté se kempu budou účastnit i hráči a hráčky z okolních klubů, což je dobře pro celý florbalový region. Letos se opět snažíme trenérský tým obohatit o zkušené florbalisty, kteří se pod dobu šesti dnů budou klukům a holkám věnovat. Potvrzenou účast máme již od superligového hráče Otrokovic Vlasty Červenky, extraligové hráčky Vítkovic Barči Huskové, brankáři se mohou těšit na Míru Steigera a chybět nemůže osvědčená dvojice z mladších žáků Vondy a Bary. 

Co tedy nabízí pobytový Lions kemp? 

- Dvě tréninkové jednotky zaměřené na florbalové dovednosti, průpravné hry a vše s florbalem spojené

- Jednotky zaměřené na netradiční sportovní hry a pohybové aktivity

- Snídaně, obědy, večeře, svačinky a pitný režim

- Ubytování na domově mládeže v Bystřici pod Hostýnem 

- Celodenní výlet na Svatý Hostýn na horském kole nebo pěšky 

- Kopec zábavy a zážitků, které jinde nezažiješ! 

Termín: 15. 8. -  21. 8. 2021

Cena je 4 700 Kč. 

Kemp již vyžaduje základní úroveň florbalových dovedností, žádosti o přihlášky směřujte na Matěje Koňaříka e-mailem konarik@zlinlions.cz nebo telefonicky 739 477 590.