FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Tréninkové jednotky mládeže jsou zpět!

Tréninkové jednotky mládeže jsou zpět!
Vláda ČR zrychlila scénář uvolňování mimořádných opatření spojených s nemocí COVID - 19. Vedení klubu zasedlo a v krátkém čase se podařilo tréninkové prostory pro jednotlivé mládežnické kategorie. Vzhledem k tomu, že jsme nebyli puštěni do žádné z tělocvičen, tak se TJ budou odehrávat venku.

Již včera vyšel článek, kde jsou jasně dané podmínky, které musíme jako sportovní organizace dodržet. Článek zde: Hygienické opatření COVID

Klub zajistí přítomnost dezinfekce, TJ proběhnou bez sprch a šaten, k dispozici bude WC. Jednotlivé kategorie budou trénovat již podle ročníků, které budou hrát příští sezónu. Zítra postupně na webu vyjdou články se soupiskami jednotlivých týmů. 

Nejmladší kategorie a dívky budou trénovat ve sportovním areálu ZŠ Kvítková
 
Sraz bude vždy u parkoviště před squash centrem. Hráči se pak společně odeberou i s trenéry na sportoviště kde se v dostatečných rozestupech budou moci případně převléct a po TJ zase obléct. V případě nepříznivého počasí se TJ konat nebudou. Informace vám zprostředkují trenéři jednotlivých kategorií. TJ začínají od pondělí 11.5. 2020. 

Přípravka, elévové: pondělí, střed:a 16:00 - 17:15

Mladší žáci: pondělí, středa: 17:15 - 18:30 

Starší žáci: pondělí, středa: 18:30 - 20:00

Starší žačky, juniorky: úterý 16:30 - 18:00, čtvrtek 17:00 - 18:30


Stadion mládeže

Dorostenci začnou vzhledem k dostupnosti Stadionu mládeže trénovat od 18.5. 2020

Dorostenci: Pondělí, čtvrtek: 18:00 - 19:15

Tento rozpis tréninkových jednotek je platný do konce června. Děkujeme za spolupráci a věříme, že otevření možnosti sportovat využijí všichni naši členové a dvakrát týdně se Lvíčata přijdou zabavit pohybovými aktivitami, které pro ně naši trenéři připravují.