FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky stoprocentní v Šumperku a dělí je bod od druhého Třince

Juniorky stoprocentní v Šumperku a dělí je bod od druhého Třince
V neděli 15.12. vyrazily juniorky do Šumperku, kde je čekaly zápasy s domácími FbC Asper Šumperk a FbC Aligators.

FbC Asper Šumperk - Zlín Lions 3:9

Jako první jsme se utkaly s FbC Asper Šumperk, kde jsme v první třetině schytaly gól z nájezdu. Do druhé třetiny jsme bohužel skóre nezměnily, ale ve druhé třetině jsme si šly pro výhru a o první gól se postarala v přesilovce Adéla Šebestová. Hned v zápětí vstřelila Barbora Klacková 2 branky a tím se postaraly o menší náskok do třetí třetiny. Tu otevřela opět Barbora Klacková a za ní následovaly Aneta Krajčová, Gabriela Čížová, Lucie Ponížilová, Adéla Šebestová a ukončila Barbora Klacková minutu před koncem. Soupeřky nám sice vrátily v průběhu 3. třetiny dvakrát úder, ale nestačilo jim to. Zápas jsme tedy ukončily výhrou 9:3.

Branky a asistence: Adéla Šebestová (Gabriela Čížová), Barbora Klacková, Barbora Klacková (Lucie Ponížilová), Barbora Klacková (Lucie Ponížilová), Aneta Krajčová (Kristýna Kapuciánová), Gabriela Čížová (Adéla Šebestová), Lucie Ponížilová (Emma Sýkorová), Adéla Šebestová (Klára Machů), Barbora Klacková (Adéla Šebestová)

FbC Aligators - Zlín Lions 3:12

Po ranním těžkém zápase nás čekal další těžký soupeř, a to Aligátorky z Pozořic. V 6. minutě hry se prosadila naše střelkyně Barbora Klacková po nahrávce Lucie Ponížilové. Za 30 vteřin bylo srovnáno soupeřkami na 1:1. Minutu před koncem třetiny výsledek upravila Gabriela Čížová po střele z obrany. Stav po 1. třetině 2:1. Druhá třetina byla velmi bohatá na góly. Po 12 vteřinách hry se střelecky prosadila Aneta Krajčová po nahrávce zpoza brány od Kristýny Kapuciánové. Ve 20. minutě se do brány soupeřek z Pozořic trefila Barbora Klacková po nahrávce z obrany od Anny Gálové. Soupeřky to ovšem nevzdávaly a přidaly další gól, stav byl 4:2. V následující minutě překonala gólmanku Aligátorek Aneta Krajčová po nahrávce Anny Gálové. O 5 minut později Anna Gálová po nahrávce Kláry Machů navýšila vedení 6:2. Po uplynutí 16 vteřin navýšila Gabriela Čížová opět skóre Lvic. Ve 27. minutě se střelecky opět prosadila Aneta Krajčová po nahrávce Kristýny Kapuciánové. Poslední minuta třetiny patřila soupeřkám, které se nevzdávaly a přidaly další gól. Skóre po 2. třetině bylo 8:3. V úvodu třetí třetiny se střelecky projevila Adéla Šebestová po nahrávce zpoza brány od Barbory Klackové. Stav byl tedy 9:3. Vzaly jsme si příklad z mistrovství světa žen, že prohrát se dá za každého stavu, a tak jsme se snažily naše vedení ještě navýšit hrou v šesti hráčkách v poli. Ve 44. minutě Ponížilová přesnou umístěnou střelou prostřelila gólmanku Aligátorek, kdy jí nahrávala Barbora Klacková. O 27 vteřin později se trefila Gabriela Čížová z obrany po nahrávce Emmy Sýkorové. Musíme ovšem vyzdvihnout výkony Barbory Klackové v útoku, které potvrdila náhravkou na gól Adéle Šebestové v poslední minutě zápasu. Konečný stav zápasu 12:3.

Branky a asistence: Barbora Klacková (Lucie Ponížilová), Gabriela Čížová, Kristýna Kapuciánová (Aneta Krajčová), Barbora Klacková (Anna Gálová), Aneta Krajčová (Anna Gálová), Anna Gálová (Klára Machů), Gabriela Čížová, Aneta Krajčová (Kristýna Kapuciánová), Adéla Šebestová (Barbora Klacková), Lucie Ponížilová (Barbora Klacková), Gabriela Čížová (Emma Sýkorová), Adéla Šebestová (Barbora Klacková)


Sestava týmu: Skřivánková - Gálová, Machů, Čížová, Sýkorová - Krajčová, Pospíšilová, Kapuciánová, Klacková, Šebestová, Ponížilová, Rožnovjáková, Hořáková, Kuňáková