FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorosti vezou ze Slavkova plný počet bodů

Dorosti vezou ze Slavkova plný počet bodů
Záloha dorostenců posílená o celou pětici starších žáků přivezla ze Slavkova dvě výhry. Jak viděl zápasy kapitán týmu Jiří Kotolan?

Zlín Lions - FBK Atlas Blansko 6:4

V prvním zápase proti FBK Atlas Blansko jsme do úvodu nastoupili dobře, dali jsme první gól, ale pak přišel moment, kdy jsme přestali hrát a bránit. Dostali jsme čtyři góly a trenérovi málem praskla žilka. Nastala třetí třetina a začali jsme hrát na 100% po motivačních slovech našeho trenéra a kapitána týmu. Vstřídali jsme brankáře který nepochytil formu. A zápas jsme otočili a vyhráli. Při poradě kapitána s trenérem se nenašla chyba, proč tým přestal hrát hned v úvodu. Zápas se nám vydařil a urvali jsme tři body.

Zlín Lions - FBC Slavkov 10:7

Druhý zápas proti FBC slavkov jsme začali příšerně poté, co celý tým až na pár lidí naprosto kašlali na rozcvičení jsme začali prohrávat, pak jsme vyrovnali na 2:2 a do konce první třetiny jsme dostali další dva góly. Druhou třetinu jsme začali dotahovat až na stav 6:7 pro Slavkov. Opět trenér pohrozil našemu brankáři, který měl výmluv plnou hlavu, aby začal už konečně chytat. A třetí třetinu jsme vyhráli na stav 10:7 a před koncem byl vyloučen Jakub Maršlálek kterého napadl hráč spupeře. Hlavní pochvala patří klukům ze starších žáků, kteří nám pomohli k výhře.

Sestava: Vičánek, Šiška, Fiala, Strouhal, Maršálek, Kotolan, Bureš Matěj, Nikolov, Ševčík, Mračanský, Prokůpek, Bezděk, Smetánka, Máčala, Balner, Vít, Tvrdoň

Autor článku: Jiří Kotolan