FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Křenovický turnaj nepřinesl dorostenkám žádné body

Křenovický turnaj nepřinesl dorostenkám žádné body
V neděli 10. 11. odehrály dorostenky další 2 zápasy, tentokrát na hale v Křenovicích u Brna. Jejich soupeřkami byl tým z Židenic a Znojma.

ZLÍN LIONS – K1 FLORBAL ŽIDENICE 3:9 (1:1, 0:4, 2:4)

Židenice, stejně tak jako většina týmů z ligy, jsou pro nás známými soupeřkami. Do zápasu jsme tedy vstupovaly s tím, že tušíme, co od židenických čekat. První třetinu jsme se soustředily a moc toho soupeřkám nedovolily. Hrálo se vyrovnaně, což se projevilo i na skóre. V druhé části naše soustředěnost mírně poklesla. To se projevilo jak na bránění, čehož soupeřky hodně využívaly, tak i na střelách. Hodně hráček mohlo navýšit skóre minimálně o jednu branku. To se ale povedlo až v části třetí. Bohužel na tempo Židenic už jsme nestačily.

Góly (asistence): Barbora Klacková (Linda Pospíšilová), Barbora Klacková, Emma Sýkorová

ZLÍN LIONS – TJ ZNOJMO LAUFEN CZ 1:4 (0:1, 1:1, 0:2)

Vstup do tohoto zápasu pro nás nebyl úplně nejlepší. Už po 30 vteřinách svítil na tabuli výsledek 1:0 pro Znojmo. Tuto chybu jsme „hodily za hlavu“ a první část dohrály bez obdržené, ale i vstřelené branky. I když nás soupeřky několikrát zavřely na naší polovině, snažily jsme se využívat jejich chyb a dostávat se do rychlých protiútoků. Jednoho z nich využila Adéla Šebestová krásným gólem zpoza branky. Bohužel se jednalo o jediný gól z naší strany. Přestože jsme v zápase nechaly všechno, k výhře nám to nakonec nepomohlo.

Góly (asistence): Adéla Šebestová

Sestava: Lenka Richterová, Vendula Skřivánková – Gabriela Čížová, Emma Sýkorová, Nikol Vaněčková, Linda Pospíšilová – Barbora Klacková, Adéla Šebestová, Lucie Ponížilová, Natálie Hořáková, Karolína Tučková, Anna Baštincová, Nela Rožnovjáková