FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Nejmladší Lvi na turnaji v Otrokovicích

Nejmladší Lvi na turnaji v Otrokovicích
Přípravka měla v neděli dopoledne na programu turnaj, v legendární hale na Štěrkovišti.

Zlín Lions White

Úvodní zápas se nám vydařil na jedničku. Zápas komentoval hráč zlínských Lionů Viky Lunga: ,,Hrálo se mi dobře. Hezky jsme si nahrávali a užili jsme si to."    Remíza s těžkými Otrokovicemi mluví za vše. Druhý zápas pokračoval, z naší strany, ve výborném tempu. Třetí match bílých Lvů byl famózní. Vyzpovídali jsme proto nejčastějšího střelce týmu White. ,,Byl to perfektní zápas s vysokou výhrou." komentoval svůj třetí zápas dne střelec Honza Bělíček. Do čtvrtého zápasu šel tým White s jasným cílem. Užít si poslední zápas víkendu a dobře se naladit na příští víkendový turnaj na domácí palubovce. A to se nám povedlo. Tento tým si procházel celým dnem tzv. bez ztráty kytičky.

Tým White reprezentovali: Honza Bělíček, Lukášek Láčík, Viki Lunga, Lukášek Krčmář, Erik Rzestto, Filip Janča

Hodnotil trenér Vondy. 


Zlín Lions Blue

Turnaj jsme začali s domácími Otrokovicemi. Plná tribuna diváků sledovala velmi vyrovnaný souboj a za konečnou remízu byly šťastné jak Otrokovice, tak i naši nejmenší Lvi. Druhý zápas přinesl souboj se Vsetínem. Zde to byl taky boj, který skončil lépe pro naše nejmenší naděje a zápas zaslouženě vyhráli. To následující zápas byl úplný opak. Díky rychlým gólům Slovácka jsme celý zápas tahali za kratší konec provazu. Zde se ale projevilo lví srdce a finální skóre se nám podařilo snížit. V posledním zápase proti Uherskému Brodu předvedli kluci skvělý obrat a z nepříznivého stavu udělali velmi dramatický zápas. Na výhru to ale bohužel nestačilo. 

Velké díky patří: Kryštofovi, Tobymu, Ráďovi, Domčovi, Pavlíkovi, Ondrovi a Tomovi za bojovnost a vydařený první turnaj v tomto kalendářním roce!

Hodnotil trenér Dan.