FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci zakončili nadstavbovou část vítězstvím

Starší žáci zakončili nadstavbovou část vítězstvím
Na poslední dvojutkání nadstavbové části proti Třebíči a brněnským Gulliverům se starší žáci vypravili v neděli do Brna.

ZLÍN LIONS U15 vs. SNIPERS TŘEBÍČ MODŘÍ 7:8 (2:4, 2:0, 3:4)

V prvním zápase proti Třebíči jsme odehráli vyrovnaný souboj plný šancí a emotivních okamžiků. I přes naši snahu a tvořivou hru se nám ale bohužel nepodařilo udržet nebezpečný tlak soupeře v poslední části zápasu. A to nás stálo vítězství. Nicméně jsme si odnesli cenné zkušenosti a ukázali, že jsme schopni držet krok s těžkými soupeři.

Branky (asistence): Večeřa, Janečka, Večeřa (Černošek), Mikšánek, Kalík, (Černošek), Černošek (Klinkovský), Boog (Mikšánek)

ZLÍN LIONS U15 vs. SOKOL BRNO I EMKOCASE GULLIVERS 4:3 (1:3, 0:0, 3:0)

Sraz už dvě hodiny před zápasem nám pomohl k lepší přípravě a aktivaci. Úvodní minuty proti Brnu jsme ale nezačali dobře a soupeř se rychle ujal vedení. Kluci ale neztratili víru a dokázali se vrátit do hry. Do dalších třetin jsme vstoupili jako vítr a postupně dokázali otočit nepříznivý vývoj zápasu. Krásný technický florbal předváděly oba celky, avšak my jsme měli větší chuť po vítězství a v rozhodujících momentech jsme předvedli chladnou hlavu a správné vyhodnocení situací.  

Branky (asistence): Kalík (Mikšánek), Černošek (Kalík), Kalík (Večeřa), Černošek

Mezi utkáními ukázali kluci soudržnost, kdy si sedli v kabině a probrali silné a slabé stránky týmu a společně s trenéry také zhodnotili dosavadní průběh odehraných zápasů. Za trenéry mohu říct, že jsme udělali kus práce, která se nám postupně začíná vyplácet. Na tom jsme se shodli jako trenéři i s rodičema na již pravidelném poturnajovém zhodnocení. Děkujeme rodičům za podporu a hráčům za přístup a nasazení v celé sezoně!